Ми у Facebook
08.02.2015, 11:55

Міліція знайшла неповнолітніх дівчат, що втекли з реабілітаційного центру

Правоохоронці розшукали дітей, які втекли з реабілітаційного центру, що в Олександрії Рівненського району. А зробили це дівчата тому, що їм не подобався режим у навчальному закладі.
Двоє дівчат — 15-річна рівнянка Єлизавета та 14-річна Карина з Квасилова - подружились у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та разом вирішили втекти. Свій задум здійснили в ніч на 25 січня. І вже за три дні невпинних пошуків вдалося встановити їх місцезнаходження.

Начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк повідомив, що за фактом навмисного вбивства дівчат було відкрито кримінальне провадження, але дівчат знайшли живими. Їх шукали шість пошукових груп. Пошуки не припиняли і вдень, і вночі.

Керівник кримінальної міліції у справах дітей обласного апарату Ірина Чорна спільно з керівником сектором кримінальної міліції у справах дітей Геннадієм Рафальським та старшим оперуповноваженим Олександром Ємцем знайшли втікачок у помешканні товариша Карини, що у селищі Квасилів. Коли правоохоронці спілкувалися із хлопцем та оглядали кімнату, вони знайшли дівчат у дивані. Юнак пояснив, що вони у нього перебували лише кілька годин і планував зателефонувати до міліції.

Правоохоронцям дівчата пояснили, що до того, як приїхати до хлопця, гостювали у тітки Єлизавети, яка мешкає у Рівному. Про втечу їй не розповідали. А втекли з Центру тому, що їм не подобався постійний нагляд та контроль з боку вихователів закладу, а також відповідно суворий режим проживання там.

Проте дівчатам таки доведеться повернутися в реабілітаційний центр, доки вони не закінчать навчатися у школі.

Про це повідомляє Марія Юстицька, помічник начальника Рівненського райвідділу міліції.

Статті до теми:

Увага! Допоможіть знайти двох неповнолітніх з Рівненського району

На Рівненщині зникли двоє дівчат

Допоможіть знайти зниклого "кіборга" з Рівненщини





На правах реклами