Ми у Facebook
10.02.2015, 18:30

ВІДЕО: У Рівному стався конфлікт між даішниками та священиком

Ілюстративне фото

Інцидент відбувся біля продуктового ринку. Отець Роман приїхав у Рівне з села Радухівка. На вулиці Сагайдачного його FIAT зупинили працівники ДАі.
Звісно все сталося на дорозі. Працівники ДАІ, кажуть, отець не тільки порушив правила дорожнього руху, а й ображав їх, відмовився виходити з авто та підписувати протокол. У священика своя правда. Мовляв, нічого не порушив, даішники його зупинили безпідставно і кілька годин тримали.

Інцидент відбувся біля продуктового ринку. Отець Роман приїхав у Рівне з села Радухівка. На вулиці Сагайдачного його FIAT зупинили працівники ДАі.

На цьому все не закінчилось. Батюшка поїхав, але через деякий час знову повертався цією дорогою. У нього повторно відбулася сутичка з тими самими інспекторами.

У присутності журналістів між даішниками та священиком діалог все ж відбувся, але не надто результативний.

Після короткої перепалки кожна зі сторін все ж залишилась при своїй думці. Вартові доріг склали на батюшку два адміністративні протоколи, а саме за порушення правил зупинки та відмову показати документи. Отець Роман з цим не згідний і планує писати скаргу на працівників ДАІ.



Статті до теми:

ФОТО - У центрі Рівного водій маршрутки збив бабусю

Рівненщина: під колесами авто опинилася 14-річна дівчина

Рівненщина: у ДТП загинув 19-річний водій

Джерело: rivne1.tv





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ