Ми у Facebook
10.02.2015, 17:53

Увага! Затверджено форму декларації з акцизного податку

ДПІ у м. Рівному повідомляє, що Міністерством фінансів України затверджено форму податкової декларації з акцизного податку для платників акцизу — суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів (Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.15 р. № 14 «Про затвердження форми декларації акцизного податку, Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку»).
Суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів, повинні заповнювати та подавати розділ Ґ та додаток 6 до декларації.

Нагадаємо, платники акцизного податку заповнюють та подають розділи та додатки до декларації лише щодо тих операцій, які вони здійснюють та за якими у них виникають податкові зобов’язання зі сплати акцизного податку. При цьому робиться відповідна відмітка у колонці «Ознака подачі» на останньому аркуші декларації.

Подається декларація з акцизного податку за звітний (податковий) період, що дорівнює календарному місяцю, щомісяця не пізніше 20 числа наступного звітного періоду до контролюючого органу за місцем реєстрації такого платника. При цьому місцем реєстрації платника, що продає підакцизні товари у роздріб, є місцезнаходження пункту продажу товарів.

Див. також:

Міжбанк: долар по 24,6-25,3 грн, євро - 27,82 - 28,6 грн


Рівненщина: бюджети отримали понад 7 мільйонів гривень





На правах реклами