Ми у Facebook
12.02.2015, 11:45

Рівненщина пропонує житло для 785 переселенців

На Рівненщину продовжують прибувати сім’ї з районів проведення АТО. Нині область може запропонувати житло для 785 тимчасово переміщених осіб.
Місця для переселенців пропонують 25 закладів. Це, зокрема, інтернати та територіальні центри соціального обслуговування. Про це йшлося на засіданні обласного штабу з питань соціального забезпечення переселенців.

Півтисячі місць для проживання можуть запропонувати у соціальних закладах Рівненського району. Найбільше, а це 300 людей, може вмістити санаторно-оздоровчий комплекс «Джерельце».

«Наш регіональний штаб постійно здійснює пошук резервних місць для поселення людей, - зазначив на засіданні штабу перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський. - Завдяки чіткій взаємодії усіх задіяних служб жодна родина, котра прибула на Рівненщину, не залишилася без вчасної та всебічної допомоги з боку місцевої влади. Разом з тим, ми повинні активніше працювати з переселенцями, аби вчасно реагувати на їхні потреби. Ніхто не має стояти осторонь».

Довідково:
На сьогодні в області зареєстровано 3 тисячі 443 переселенці. З них 1024 дитини. На облік в органах соцзахисту стали 3011 людей. Тимчасово переміщені особи отримали понад 4 мільйони гривень державної допомоги.

Статті до теми:

На Рівненщині проживає майже 3 тис. переселенців
Рівненщина: жінки-переселенки народили 15 немовлят
Що потрібно робити переселенцям, які прибули до Рівного? [ІНФОГРАФІКА]





На правах реклами