Ми у Facebook
13.02.2015, 20:00

Рівняни у соцмережах про стрибки долара

"Гаряча" тема, яку нині активно обговорюють усі українці - стрибки курсу долара. Рівняни бідкаються, що через знецінення гривні відбуваються стрибки цін. А також бояться, що до осені долар може бути і 30 гривень.
Нагадаємо, що 11 лютого долар США на міжбанку тримався на рівні - 24,65-25,35. Така ситуація вводить багатьох у паніку, інші ж стверджують, що така ситуація закономірна для стану війни, в якій ми живемо.

Як рівняни у соціальних мережах обговорюють ситуацію з курсом долара:


Наталія Білоус Поки є попит на валюту, а в банках її немає, поки на цьому заробляють...

Irena Sluta Які прогнози максимуму? Сьогодні вже 25.

Наталія Білоус 30...

Andriy Kolesnuk 50

Евгений Савчук Щось не хочеться вірити в такий розвиток подій, що до такого дійде...

Іrena Sluta У мене нема таких грошей, щоб авто.. ;( а інше нібито і не потрібно. Це нагадує той час, коли при будь якій можливості купували золото. Яке потім ніхто не носив. І яке ще пізніше здали за копійки, або переплавили на зуби

Евгений Савчук В нашій краіні нажаль не працюють ринкові механізми , так як треба... тому і страшно... не вгадаєш що чекати завтра...

Denys Gordeev Допоки капосний північний родич не забиреться додому займатись своїми хатніми справами, змушені будемо з сімейного бюджету витягати (а то й позичати в сусідів) додаткові гроші на його „утримання".
Не було б „гостя" - кілька років жили б за курсом удвічі меншим. А так... взяти і зупинити знецінення гривні найближчим часом може мабуть один Бог.
Вже не здивуюсь п'ятидесяти.

Обговорення зі сторінки Ірени Слути у фейсбук

Див. також:

На Міжбанку долар по 24,8-25,6 грн + КУРС ВАЛЮТ У РІВНОМУ

В Україні має подорожчати бензин





На правах реклами