Ми у Facebook
15.02.2015, 11:50

Терористи намагались ввести бронетехніку в Широкине

В умовах режиму припинення вогню з 00:00 15 лютого в зоні АТО вранці у неділю, користуючись сильним туманом у Приазов`ї, бойовики спробували увійти в селище Широкине.
Про це повідомив прес-центр полку "Азов".

"Користуючись режимом припинення вогню і сприятливими погодними умовами (в Приазов'ї сьогодні сильний туман), терористи спробували ввести бронетехніку в селище Широкине", – сказано в повідомленні на сторінці "Азову" на фейсбук.

Нагадаємо, згідно з мінськими угодами, з 00:00 15 лютого у зоні антиретористичної операції по всій лінії зіткнення діє режим повного припинення вогню. Однак є окремі випадки безсистемного обстрілу позицій ЗСУ з мінометів, АГС та стрілецької зброї. Зокрема, вночі у Попасній під завалами зруйнованого снарядами будинку загинули 2 мирних жителів (87-річний чоловік та 69-річна жінка), повідомила прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Режим тиші не дотримується бойовиками так званої "ЛНР". Сьогодні після півночі, о 00:20 терористи з боку окупованого Первомаська здійснили обстріл Попасної із систем "Град". Снаряди вибухнули в центрі міста", — йдеться у повідомленні.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У зоні АТО - режим артилерійської тиші





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ