Ми у Facebook
15.02.2015, 17:00

Рівненщина: хотів купити телефон і натрапив на шахрая

До чергової частини Костопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення 34-річного костопільчанина Петра про те, що його ошукав невідомий чоловік. Це сталось під час спілкування в інтернеті.
Невідомий чоловік назвався "Романцем Олексієм Анатолійовичем" і домовився з Петром, що той купить у нього мобільний телефон.

Невідомий продиктував йому номер банківської картки, на яку потрібно перевести грошові кошти. Петро перерахував на вказану картку 500 гривень, натомість телефона не отримав.

"Наразі проводиться перевірка, за фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, — розповів начальник карного розшуку Костопільського райвідділу міліції Сергій Коваль. — Проводяться слідчі дії. Слід бути обачними. Шкода, що не завжди люди прислухаються до порад бути менш довірливими. Надзвичайно прикро, що саме шахраї навчають їх життю, а не постійні застереження міліціонерів".

Укотре радимо вам бути пильними та не переказувати кошти невідомим людям. Якщо ж вас все-таки спробували ошукати, повідомте про це міліцію за номерами телефонів, які працюють цілодобово: моб. 0974598497; «102» або 2-31-32.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ