Ми у Facebook
23.02.2015, 20:15

На Рівненщині трагічно загинув юнак

Нещасний випадок стався у селищі Клевань Рівненського району. Під час спільного розпивання спиртних напоїв на незакінченому будівництві один із молодиків впав і вдарився головою. Надвечір юнак ліг спати, проте вранці так і не прокинувся.
Троє товаришів, які давно не бачилися, зустрілися близько полудня і почали випивати. 25-річний місцевий мешканець Володимир, обнявшись із другом, оступилися і обоє впали. Чоловіки спочатку підвелися, а потім Володимир на декілька хвилин присів. Після цього близько 14 години хлопці розійшлися по своїх домівках. Ввечері мати Володимира запропонувала сину поїсти, але той відмовився і ліг спати у верхньому одязі. Близько п’ятої години ранку жінка почула дивні звуки, що доносилися із кімнати сина. Коли зайшла до нього, то побачила Володимира на підлозі. Швидка, яка негайно приїхала за викликом, лише констатувала смерть молодика, а його тіло направили в морг на судово-медичну експертизу.

— Наразі працівники міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — Проведено огляд тіла померлого. Попередньою причиною смерті є закрита черепно-мозкова травма з переломом склепіння кісток черепа, масивна гематома, крововилив над твердою мозковою оболонкою. Травма супроводжувалась компресією та набуханням головного мозку. Дані тілесні ушкодження характерні для падіння з висоти власного зросту, проте правоохоронці будуть перевіряти всі версії цього інциденту.

Правоохоронці з’ясували, що юнак проживав з матір’ю та бабусею, батько давно помер. Родина благополучна, скарг ніколи не надходило. У матері це був єдиний син.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненщина: у кишенях чоловіка знайшли 46 патронів

Заступнику голови Рівненської ОДА світить від 5 до 10 років з конфіскацією

Марія ЮСТИЦЬКА, Рівненський РВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами