Ми у Facebook
25.02.2015, 19:30

На “Рівне 1” – нове ток-шоу “Ціна свободи” [Анонс]

У четвер, 5 березня, у вечірньому ефірі телеканалу “Рівне 1” стартує нове ток-шоу – “Ціна свободи”. Героями проекту стануть люди, які, залишивши мирне життя, стали на захист незалежності та суверенітету своєї батьківщини України.
На глядачів чекає зустріч з учасниками бойових дій та їхніми родичами, з волонтерами та медиками, які брали участь у АТО.

– Проект "Ціна свободи" – це відповідь на запити суспільства, – коментує директор ТРК "Рівне 1" Віктор ДАНИЛОВ. – Сьогодні від кожного з нас залежить доля держави. Ми повинні зробити максимум для боротьби за душі та серця громадян України і підтримку світу. Проект має за мету довести глядачам , що завжди, в будь-яких обставинах є надія. Потрібно, щоб інші люди перейнялися бідою постраждалих жителів сходу, переступили свої амбіції, погляди і могли б допомогти цим людям відновити будинки, допомогти теплим одягом, шматком хліба, добрим словом, молитвою. Людям, які зараз мають, що їсти, мають, де спати, потрібно згадати про тих, у кого всього цього немає на даний момент. У кінці кожної частини ми говоритимемо про те, що ми все переживемо, тільки нам потрібно об'єднатися – і Україна відродиться. Тільки нам необхідно залишатися людьми, робити те, що від нас залежить.

– Наші тележурналісти постійно готують сюжети на цю тему і стикаються з тими, хто бере безпосередню участь в антитерористичній операції, – доповнює ведуча нового проекту, редактор сайту rivne1.tv Юліана ТЕТ. – Ці люди до початку трагічних подій були простими громадянами України, жили з нами в сусідніх будинках і ніколи не могли уявити, що опиняться на передовій. Але після того, як вони опинилися в зоні військового конфлікту, багато з них стали справжніми героями. Причому їх відвага і героїзм відсуває на задній план всі відомі телевізійні і книжкові подвиги. Команда, яка працюватиме над програмою, поставила собі за завдання розповісти глядачам про героїзм людей, які йдуть на самопожертву заради майбутнього України. Глядач побачить, як багато залежить від кожної людини, від її життєвої позиції.

Історії, які розповідатимуть у студії, – це історії про кожного з нас, про наші дії і нашу бездіяльність, про нашу реакцію на події навколо. Це урок особистої відповідальності, активної громадянської позиції та небайдужого ставлення до себе і оточуючих.

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями у студії (учасниками АТО, волонтерами, лікарями, військовими), а й велику кількість журналістських сюжетів. Кожен випуск проекту "Ціна свободи" буде присвячений окремій темі і включатиме в себе спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску та репортажі. Головні герої програми – не політики, не експерти, а прості люди – військові та цивільні, що опинилися в зоні бойових дій.

– Під час підготовки сюжетів за останні місяці ми познайомилися з неймовірно відважними людьми та стали свідками вражаючих історій, – продовжує Юліана Тет. – Ми хочемо розповісти про них. Це герої з народу, не лише військові, а й цивільні, сусідські хлопці та дівчата.
У рамках проекту, який виходитиме в ефір раз на два тижні по четвергах, журналісти Першого місцевого постійно готуватимуть сюжети про героїв “Ціни свободи” для програми “Новини Рівного”. Окрім того, під цикл сюжетів та ток-шоу "Ціна свободи" буде створена окрема рубрика на сайті rivne1.tv, яка стане платформою для обговорення порушених тем інтернет-аудиторією.

Дивіться перший випуск ток-шоу “Ціна свободи” в четвер, 5 березня, о 20 годині на телеканалі “Рівне 1”.

До теми:

Рівнянка написала Присвяту українським воїнам в зоні АТО

ВІДЕО: Голови Рівненської та Черкаської облдержадміністрацій - про прозорість уряду

У прямому ефірі "Рівне 1" відбувся телеміст про свободу преси [+Відео]





На правах реклами