Ми у Facebook
28.02.2015, 09:14

Екс-регіонал Чечетов у передсмертій записці написав: "Я йду. Думаю так буде краще"

За попередніми даними, чоловік викинувся з вікна 14 поверху. Підозрюють, що це було самогубство.
"Михайло Чечетов сьогодні вночі дійсно викинувся з вікна власної квартири з 17 поверху будинку за адресою вул. Мішуги, 2. Це сталося близько 1:00 ночі. У Михайла Чечетова на Мішуги, 2, була двоповерхова квартира", - підтвердив народний депутат Антон Геращенко.

Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася опів на другу ночі і не виявила поруч чоловіка. Обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири відчинене вікно і тапочки чоловіка. Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014 року.

Крім того, Генеральна прокуратура заявляла про підготовку до висунення інших звинувачень проти Чечетова. Михайло Чечетов залишив передсмертну записку приблизно такого змісту: "Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку".

"За фактом смерті Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того, щоб перевірити всі можливі версії. Судячи з показань дружини Михайла Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону особи, проти яких він міг дати свідчення. Це також буде детально перевірятися слідством", - уточнив Геращенко.

Джерело: http://tsn.ua/politika/podrobici-samogubstva-chechetova-stalo-vidomo-scho-politik-napisav-u-peredsmertniy-zapisci-412384.html


У Москві розстріляли Бориса Нємцова

Рівняни у соцмережах: про вбивство Бориса Нємцова

Фото з місця резонансного вбивства Бориса Нємцова





На правах реклами