Ми у Facebook
12.03.2015, 20:10

Ідеальна стрижка за гороскопом

Які зачіски найкраще підходять кожному із 12 знаків Зодіаку? Що можна зробити зі своїм волоссям, щоб змінити себе не тільки зовні, а й внутрішньо, та почати нове життя?
Як стверджують астрологи та біоенергетики, волосся людини - це унікальний радар, який уловлює потрібну їй енергію з космосу. А правильно підібрана зачіска, довжина, структура і колір волосся допомагає відчути внутрішню гармонію, приплив сил і навіть змінити своє життя.

ОВЕН. Дуже часто жінки, народжені під знаком Овна, мають хвилясте волосся. Енергія цього знаку дуже потужна і рухлива, і це повинно позначитися на вашій зачісці. Найкраще підійде коротка спортивна стрижка. Вона омолоджує і наповнює позитивною енергією. Можна створити оригінальний динамічний образ і з допомогою волосся середньої довжини. Укладіть локони за допомогою фіксуючих засобів, щоб створити на голові легкий творчий безлад. Правильно підібрана зачіска допоможе Овнам прискорити темп життя, знайти своє призначення, справлятися з важкими життєвими ситуаціями, самостійно реалізувати свої проекти і плани.

ТЕЛЕЦЬ. Вам підійдуть зачіски середньої довжини, які відкривають шию. Чудовий модний варіант - градуйовані каре. Енергія вашого знака передбачає фарбування волосся натуральними засобами або за допомогою бальзаму в теплі золотисті відтінки. Це позитивно вплине на ваш соціальний статус і матеріальне становище. Ваші локони повинні бути укладені акуратно і вільно без надто жорсткої фіксації. Правильно вибрана зачіска спрямує енергію Тельця на поліпшення здоров'я і забезпечить фінансовий успіх.

БЛИЗНЮКИ. Свободу і винахідливість Близнюків підкреслять легкі “повітряні” зачіски. Ідеальна довжина - до плечей. Колір — попелястий. Якщо у вас хвилясте волосся, підкресліть його об'єм за допомогою каскадної стрижки. Чудовий варіант - зробити просту універсальну стрижку, тоді волосся можна укладати різними способами, залежно від вашого мінливого настрою. Прямому волоссю можна створити об'єм за допомогою легкої хімії. Укладку робіть за допомогою пінки або мусу, що надає об'єм. Подібний “повітряний” стиль допоможе Близнюкам досягти успіхів у навчанні, кар'єрі, громадській діяльності, подорожах, спілкуванні з новими людьми.

РАК. Волосся цього знаку Зодіаку зазвичай пряме і густе. Ваша ідеальна зачіска - каре, пряме або градуйоване. Для особливих випадків можна закріпити в волоссі декоративну заколку. Ще в давні часи було помічено, що подібні зачіски особливо любили середньовічні хрестоносці, а прямо відрізане волосся дарувало їм життєву енергію та здоров'я. Енергія жінки-Рака володіє потужною генетичною пам'яттю, тому з правильно підібраною зачіскою вона може поліпшити і зміцнити стосунки зі своїми батьками, вдало підібрати супутника життя, вважають астрологи.

ЛЕВ. Представницям цього знака, як і належить царицям, звіздарі рекомендують носити пишну зачіску, що символізує левову гриву. Волосся можна постригти по одній лінії, а потім пишно “збити” за допомогою фена і гребінця. Енергію Левиці притягне укладка, коли волосся підняте з боків і зачесане назад. Ще один непоганий варіант - ступінчаста стрижка. При укладанні локони рекомендується трохи підкрутити за допомогою фена і мусу. Такі зачіски додають людині впевненості в собі, дарують сили та життєву енергію.

ДІВА. Педантичність і працьовитість Діви підкреслить акуратна стрижка, з вільно лежачими пасмами. Головне правило зачіски - проста укладка. Волосся повинне бути гладеньким і здоровим на вигляд. Для цього можна використовувати засоби для блиску. Локони середньої довжини можна відтінити золотавими осінніми тонами. На думку астрологів, Дівам іноді властиво приховувати свою природну красу за допомогою штучних перук, шиньйонів, нарощеного волосся, штучних накладних пасм. Це допомагає їм справлятися з великими обсягами нудної, монотонної роботи. Зачіски у стилі знаку Діви стимулюють успіх у професійній кар'єрі, навчанні, ремеслах і комерції, поліпшують роботу системи травлення.

ТЕРЕЗИ. Представниці цього знаку Зодіаку воліють просту стрижку, але з якоюсь “родзинкою”. Ідеальний стиль для Терезів - класика. Зачіска має бути строгою і водночас легкою та витонченою. Вдалий варіант - стрижка каскад на волоссі середньої довжини. “Родзинку” зачісці можна додати за допомогою легкого мелірування, колорування або переходом кольору від темного (біля коренів) до світлого (на кінчиках). Класичний стиль Терезів сприяє встановленню контакту з потрібними людьми, допомагає вибрати правильне рішення, знайти компроміс. У плані здоров'я зачіска Терезів регулює роботу нирок.

СКОРПІОН. Характерна особливість для жінок цього знаку - густа, важка шевелюра. Для того, щоб краще акумулювати потік енергії, Скорпіону рекомендується носити пряме гладке волосся. Збільшити пишність зачіски допоможе стрижка “каре”, яку можна укладати різними способами, залежно від настрою. Найбільш оптимальний стиль, який додасть життєвої енергії класичному Скорпіону - жінка-вамп. Вибирайте яскраві насичені кольори для фарбування волосся. Це підкреслить вашу сексуальність і поліпшить ситуацію на “любовному фронті”. Коротко підстрижене волосся додасть у ваше життя вогню і драйву. Зачіски цього знаку дають підтримку і захист вищих сил в екстремальних ситуаціях, збільшують сексуальність обох статей. У плані оздоровлення контролюють роботу статевої сфери.

СТРІЛЕЦЬ. Помітна особливість у характері Стрільця - це рухливість і прагнення волі. А для цього ідеальний варіант - легка ступінчаста стрижка на волоссі середньої довжини. Якщо волосся не кучеряве і не хвилясте від природи, його можна злегка підкрутити на кінчиках. Стрільці найчастіше обирають стриманий стиль, уникають і надмірної скромності, і показної екстравагантності. Стрільці чудово почуваються як з короткою стрижкою, так і з довгим гладко зачесаним догори волоссям. Зачіски у стилі Стрільця додають людині упевненості й допомагають досягти успіхів у громадській діяльності та діловій кар'єрі.

КОЗЕРІГ. Представниці цього знаку переважно обирають строгу та стриману зачіску. Рівна стрижка середньої довжини з чубчиком — саме те, що треба. Юним дівчатам можна “похуліганити”, створивши на голові легкий безлад і зафіксувавши трохи скуйовджене волосся лаком. Ідеальна зачіска для Козерога - та, яка не вимагає великих витрат і яку можна легко укласти за кілька хвилин. Довгі та середні пасма можна прибрати під хустку, пов'язку, обруч або бандану - це допоможе сконцентрувати енергію на своїй кар'єрі. Не випадково чоловіки-Козероги найчастіше обирають стрижку “під нуль”. Зачіски Козерога сприяють поліпшенню матеріального становища.

ВОДОЛІЙ. Прекрасні представниці цього знаку одні з перших вловлюють нові віяння і дуже часто самі диктують моду. Для них не існує строгих правил у зачісці, головне - щоб вона була незвичною, оригінальною, суперсучасною. Водоліям дозволяється фарбувати волосся в яскраві, незвичайні кольори - вони вам до лиця і стану душі. Прикрасьте зачіску яскравою шпилькою. Вам також підійде гладке блискуче волосся, випрямлене “праскою”. Зачіска у стилі Водолія сприяє успіху в будь-яких починаннях, налагоджує контакт з людьми. У плані здоров'я - контролює роботу судин і артерій.

РИБИ. Представниці цього знаку Зодіаку символізують мир і гармонію. Для них підійде скромна класична зачіска, наприклад ”каре”, і акуратна, гладка укладка. Зачіски у стилі Риб допомагають налагодити зв'язок з космосом, знайти внутрішню гармонію і спокій, поліпшити стан здоров'я в цілому. Астрологи рекомендують також плести різні коси й “колоски”, адже сплетені пасма об'єднують космічні потоки енергії воєдино. Зачіски Риб, стверджують астрологи, дають заступництво вищих сил у будь-яких справах і проектах і зміцнюють здоров'я.

За матеріалами astrolog.zp.ua, beautydream.ru

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Как влияет стрижка волос на здоровье и судьбу
Лунный гороскоп покупок - удачные и неудачные дни
10 ценных советов для женщины 35+





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ