Ми у Facebook
14.03.2015, 13:15

Чи вистачає "дитячих" виплат на утримання дитини: думки рівнян

У соціальній мережі фейсбук рівняни активно долучилися до обговорення питання щодо виплати "дитячих" коштів.
Думки рівнян з цього питання були різними. Одні вважають, що варто народжувати дітей і зовсім не сподіватися на допомогу держави. Інші ж наголошують, що держава повинна підтримувати родини, які покращують демографічну ситуацію в країні.

Чи достатньо грошей платять на дитину. Нагадаю, допомога при народженні дитини - 41 280 гривень. Разово 10 320 гривень, решта 36 місяців по 860 грн в місяць, - написав на своїй сторінці у фейсбук громадський активіст Святослав Клічук.

Після цього рівняни активно долучилися до обговорення цього питання. Дізнайтеся думки рівнян щодо виплати "дитячих":

Volodimir Mikolaychuk українцям завжди мало. Всі зажди бідкаються і прибідняються

Svyatoslav Klichuk я за те що б дали такі можливості, аби люди самі могли заробляти на дитину. Треба дбати про економічне зростання і закриття корупційних дірок, все інше приложиться

Оксана Юрченко 850 грн. в місяць. Памперс один 4 грн. Суміш на 3 дні 100 грн. А якщо в жінки нема чоловіка, підтримки? Звичайно мало. Щойно говорила з сестрою, яка дитину народила. Цих грошей на тиждень нн вистачить. Знов буде зпад народжуваності і то різкий.

Аня Пасочник Якщо ці гроші витрачати лише на дитину та подбати про грудне вигодовування (щоб не купувати суміші), то такої суми, як на мене, достатньо.

Володимир Торбiч В країнах, де різко зменшується населення - це нормально і правильно - допомога на дитину. Однак, як на мене - будь-які пільги мали би бути адресними - без цього ми не піднімемо бідну країну, яка роздає пільги в тому числі й багатим.

Олександр Старовєров Раз на раз не приходиться. Якщо чоловік заробляє, то дитина забезпечена. У мене дитячі це просто бонус купити імпортні банани чи іграшки з аліекспрес. Ми не розрпховували на ці кошти, коли планували дитину. А Єві Олександрівні уже 8ий місяць!

Оля Ферар не знаю як там в совках мислили, а я думаю- а чи може мати вижити без цих грошей? Якщо чоловік хай отримує 2500 - 1000 на комунальне і 1000 на їжу. про одяг ліки і тд мовчу. І тут дитину. Коляска 4000. Ліжечко 1000. памперси море, якщо нема молока- куча грошей в середньому 2000. креми ліки каплі і тд. ці 800грн як капля в морі витрат і якщо держава не дасть хоч мізеру для виживання ніхто народжувати не буде. одні аборти яких і так море. Тоді яка це держава? Одна смертність. і ще пам"ятайте що є й одинокі матусі. Їм що дали ті 800 що не дали. Так вже розсудили як ото мільярд виділила держава. це ж навіть не 100 дол і не мінімалка. І 800грн навіть зараз мені взимку на комунальне не вистачило б.

А як ви думаєте, вистачає "дитячих" для утримання дитини?! Залишайте думки у коментарях.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

В Україні хочуть встановити єдиний розмір "дитячих" виплат

Чому на Рівненщині затримується виплата "дитячих" грошей?





На правах реклами