Ми у Facebook
15.03.2015, 11:00

Спортивний калейдоскоп за тиждень

Калейдоскоп спортивних подій, які відбулися на протязі минулого тижня – з 7 по 12 березня - на Рівненщині та в Україні й світі за участю рівненських спортсменів.
Старт чемпіонату України з футболу серед аматорів заплановано на 22 квітня, заявка команд на участь у змаганнях буде проводитися з 7 по 14 квітня 2015 року. Згідно графіка команди від Рівненщини подаватимуть документи 8 квітня разом з представниками таких областей, як Вінницька, Хмельницька та Чернівецька.

Лариса Скоблюк із Рівного стала третьою на міжнародному турнірі з вільної боротьби, який проходив у Мінську. Виступала вихованка Дениса Кайди у категорії до 55 кг. Наступним відповідальним стартом для рівненчанки стане чемпіонат України, що відбудеться у квітні у Харкові.

Рівненчанин Олег Омельчук посів лише 32-е місце з 57-и учасників на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичного пістолета, який відбувся у Арнхемі (Королівство Нідерланди). У складі національної української збірної у цій дисципліні Олег став п'ятим. Ще один представник Рівненщини - пістолетниця Оксана Камінська - стала 36-ю.

На відкритому чемпіонаті Львова з Греплінгу LVIV OPEN 2015 за правилами змагань ADCC команда рівненського клубу «Будокан» здобула чотири нагороди. У турнірі брали участь спортсмени із Західної України та Одеси. Дебютант Олександр Вишневий із Рівного виграв «золото» чемпіонату. Його земляк - Василь Худоба - здобув бронзову нагороду турніру. Другу та третю сходинку п’єдесталу в своїх вагових категоріях посіли, відповідно, рівненські борці Антоніна Артюхович та Владислав Харченко.

Чергової поразки у фіналі чемпіонату України з баскетболу зазнали рівненчанки із «Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР». В Одесі підопічні Валерія Жартуна програли «Інтерхіму» — 60:83. Найрезультативнішими у «Сузір'ї» стали Людмила Спиридонова - 16 очок та Олександра Поліщук - 14.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному вшанували дзюдоїстів – переможців Кубка світу
На честь 8 Березня в обласній міліції змагалися жінки-снайпери
«Кардинал-Рівне» втратив усі шанси «зачепитися» за першу трійку в чемпіонаті

Другий етап відкритого кубку Володимирецького району з шахів відбувся у Городці. У турнірі прийняли участь 22 шахісти з північних районів області. Грали за швейцарською системою 7 турів по 15 хв. до закінчення партії кожному. В підсумку, перемогу здобув Василь Данилюк із Рівного, другим та третім стали, відповідно, Дмитро Андрєєв із Володимирця та Андрій Ткачук із Дубровиці.

Фінал чемпіонату області з міні-футболу серед школярок пройшов у Костополі. В результаті напруженої та цікавої боротьби чемпіоном області стала команда дівчат Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, друге місце здобула команда Костопільської ДЮСШ «Олімпієць», третє - ДЮСШ Рівненського району системи освіти.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

16.09, 20:45 На 87-му році життя пішов у вічність видатний дитячий хірург-уролог Федір Поліщук

16.09, 20:08 У Рівному під час виклику про домашнє насильство поліція вилучила у чоловіка наркотики

16.09, 19:24 На Рівненщині через несправність очисних споруд забруднено річку Стир

16.09, 19:06 Фейкові листи від імені ДСНС про ракетний обстріл Рівненської АЕС

16.09, 18:32 Рівненські фристайлісти здобули золото та бронзу на міжнародному турнірі

16.09, 18:03 Житель Рівненського району проведе два місяці у СІЗО за підозрою у зґвалтуванні односельця

16.09, 17:40 Мобільні бригади медиків вакцинують працівників установ Рівного на робочих місцях

16.09, 17:05 На Рівненщині стартує новий сезон всеукраїнського проєкту «Шкільні ліги»

16.09, 16:41 «Рівнетеплоенерго» розпочало заповнення тепломереж водою

16.09, 16:08 Пацієнти з COVID-19 можуть дистанційно оформити лікарняний