Ми у Facebook
16.03.2015, 11:05

Рівненський квартет не допоміг «Карпатам» у грі проти «Волині» [+Відео]

У матчі 17 туру української Прем’єр-ліги у Львові відразу чотири вихованці рівненського футболу вийшли в складі місцевих «Карпат» на календарний матч проти «Волині». Проте, навіть, такий кількісний рівненський десант не допоміг господарям, які в драматичному поєдинку поступилися лучанам.
У львів’ян всі 90 хвилин на полі провели Олег Голодюк, Дмитро Кльоц та Михайло Сергійчук. Амбросій Чачуа, котрий на відміну від попереднього поєдинку «Карпат», вийшов цього разу в «основі», був замінений на 70-ій хвилині.

Щодо безпосереднього перебігу подій у матчі, то пропустивши м’яч на 24-ій хвилині господарі були близькими до того, аби відквитати бодай гол. Зокрема, в одному з епізодів Сергійчук ледь не скористався недбалою передачею Парцванії голкіперу, але Шуст у підкаті встиг вибити м'яч в поле. А за дві хвилини до закінчення тайму після відмінного дальнього удару Голодюка «Волинь» від пропущеного гола врятувала поперечина.

По перерві «Карпати» значні сили кинули на штурм воріт суперника. Особливо в ці хвилини вирізнявся серед карпатівців «рівненський легіонер» Михайло Сергійчук.

На 64-ій хвилині львівський клуб, взагалі, отримав чудовий шанс відігратися – проте Худоб’як не зумів реалізувати пенальті.

Але й після цього прикрого епізоду господарі не залишали надій дотистнути суперника. Зокрема, Сергійчук створив прекрасний момент, коли вийшов, практично, сам-на сам з голкіпером суперників, проте не спромігся переграти досвідченого Шуста.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний калейдоскоп за тиждень
Футбол. Ліга Європи. «Дніпро» святкує перемогу, «Динамо» програє
Футбол. Став відомий склад України на матчі проти Іспанії та Латвії

Здавалося, що «Карпати» зуміють дотиснути суперника, проте на 85-й хвилині господарі залишилися в меншості і більше, практично, не атакували. Відзначимо, що на 89-ій хвилині «гірчичник» отримав рівненчанин Дмитро Кльоц.

Крім того, вже в доданий час за гру рукою в штрафному майданчику арбітр вдруге в матчі призначив пенальті, але тепер у ворота господарів…

Отож, дещо несподівані 0:2 і «Карпати» так й не зуміли, хоча б, наблизитися до «Іллічівця», залишившись останніми в турнірній таблиці.






На правах реклами