Ми у Facebook
18.03.2015, 14:35

Рівненщина: сільського голову зловили на одержанні хабара у півмільйона гривень

Вчора, 17 березня, на Рівненщині затримали сільських чиновників, які отримали хабар більше ніж півмільйона гривень.
Вчора, 17 березня, прокуратурою Рівненської області спільно із УБОЗ УМВС в області викрито під час вимагання та одержання неправомірної вигоди голову однієї із сільських рад Рівненського району та землевпорядника цієї сільської ради.

- Сільський голова вимагав та одержав від громадянина 504 тис грн за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому земельної ділянки площею 0,25 га біля водного об’єкта, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

- Кількома годинами пізніше одержав від цього громадянина 50 тис грн і землевпорядник сільської ради, який повинен був сприяти у підготовці відповідних документів з оформленням права власності на земельну ділянку, - додав прокурор.

Контроль за вчиненням вказаного злочину надано прокурорами, які здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому у листопаді 2014 року за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання неправомірної вигоди у великому розмірі службовими особами за попередньою змовою).

Чиновників затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання останнім запобіжного заходу.

Статті до теми:

Рівненський тракторний завод повернув собі 1,4-мільйонне майно

Рівне: купили авто за 100 доларів

Рівненщина: вкрали півкілометра кабелю





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ