Ми у Facebook
29.03.2015, 11:00

Рівняни можуть привітати бійців з Великоднем

Рівняни можуть передати іменні посилки для бійців батальйону «Горинь»
Допомогу для військових, а також смаколики, подарунки, вітальні листи і малюнки напередодні Великодню депутат Рівненської міськради Святослав Євтушенко везтиме у зону АТО. Так, рівняни, чиї родичі, друзі та близькі перебувають на сході, можуть передати їм іменні посилки. Поїздка відбудеться напередодні свята.

Як розповів Святослав Євтушенко, він напередодні Великодня їхатиме в зону АТО, щоб передати військовим вітання, малюнки та листівки, надіслані рівнянами на конкурс «Привітай солдат з Великоднем».

- Також передати свій гостинець для військових можуть всі небайдужі рівняни. Приносити речі, посилки та подарунки для військових можна у мою громадську приймальню за адресою вулиця Шевченка, 45, 1 поверх. Окрім того, у нас триває конкурс “Привітай солдат з Великоднем”, на який рівняни можуть надсилати свої слова підтримки, вдячності, вітань, а також вітальні листівки, зроблені власноруч і малюнки. Усі, надіслані на конкурс роботи будуть передані бійцям батальйону “Горинь”, а автори найкращих отримають подарунки. Прийом робіт триватиме до 7 квітня. Тому прошу рівнян не залишатися осторонь і долучатися до допомоги нашим військовим. Давайте, зробимо для них маленьке свято разом і покажемо нашим військовим, що їх люблять і чекають вдома, - зазначив Святослав Євтушенко.

Надсилати вітання військовим у будь-якій формі можна:

на поштову адресу: м. Рівне, вул. Шевченка, 45, індекс 33013 з позначкою на конверті “на конкурс “Привітай солдат з Великоднем”

Див. також:

Скільки буде вихідних на Великодні свята

Рівненські школярі матимуть більше вихідних на Великдень

Рівнян закликають прийняти родину зі Сходу на Великдень





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ