Робота в Рівному та Луцьку: свіжі вакансії
Потрібні фасувальник на гуртовий склад(промгрупа). Малогабаритна продукція до 9 кг. максимум.Гр.роб.7:30 - 18:00.ЗП 2700 грн.вміння працювати в команді, пунктуальність,чесність, з/п 2700грн.Тел.
Екпедитор для доставки
В зв’язку з розширенням терміново потрібний в торгову компанію екпедитор для доставки та збуту малогабаритної продукції.м.Рівне.Повний роб день.Вміння працювати в колективі, чесність, порядність.точність.З/п 3000.Тел.
Торговий представник
Терміново в торгову компанія потрібен торговий представник . Промгрупа.Вміння працювати в команді, проявляти лідера себе.Повний робочий день.З/п 3000-4000грн.Деталі при співбесіді. Тел.
Вакансії міста Луцьк
Вантажники, продавці на склад будівельних матеріалів. Тел. (050)573-85-43
Водій-дальнобійник для перевезення вантажів, категорії С, Е, ДР у міжнародних перевезеннях, з/п від 10000грн.(067)354-08-84, Олексій
Підприємство візьме на роботу вантажників, офіційне працевлаштування, з/п 2000грн.76-06-40
Більше оголошень на сайті

робота в Луцьку, оголошення, вакансії, робота без посередників
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 31
Як записатися на прийом до лікаря онлайн у Рівному

Пацієнти закладів охорони здоровʼя Рівненської міської ради мають можливість записуватися до лікарів онлайн!
переглядів: 267
Продаж алкоголю під час воєнного стану: які правила діють в областях

З моменту запровадження воєнного стану в Україні було введено низку обмежень, зокрема і щодо продажу алкогольних напоїв. Такі заходи запроваджуються обласними військовими адміністраціями та залежать від поточної безпекової ситуації в кожному конкретному регіоні.
переглядів: 1063
Коли сходить морква, буряк та огірки: терміни проростання овочів

Весна — час посіву овочів на городі. Але після висівання насіння багатьох цікавить головне питання: через скільки днів з’являться перші сходи?
переглядів: 378
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 280