Ми у Facebook
07.04.2015, 13:00

Як правильно розрахувати висоту підборів? [+ПОРАДИ]

Ні для кого не секрет, що підбори роблять жінку більш привабливою та стрункою. Та іноді неправильно підібраний каблук може негативно позначитися на вашому здоров’ї.
Існує дуже велика кількість різноманітного взуття з підборами. Але не завжди краса взуття виправдовує шкоду для здоров’я. Жінкам, які полюбляють високі підбори загрожує защемлення і запалення сідничного нерва в попереково-крижовому відділі хребта. Якщо при ходьбі ви почуваєте себе незручно, то це може призвести до порушення менструації, посилити біль перед і під час місячних і як результат вплинути на здатність до зачаття.

Вчені, аби мінімізувати негативний вплив підборів на жіночий організм, розрахували ідеальну висоту каблука - 2,5 см. Більш того, ходити у взутті на підборах такої висоти навіть більш корисно, ніж у взутті на плоскій підошві. Краще всього, якщо ви будете носити взуття на підборах не довше 20 хвилин, далі потрібно робити невелику перерву.

Дітям носити взуття на підборах взагалі протипоказано. У цьому віці організм тільки формується, і носіння неправильного взуття може призвести до непоправних наслідків.

Статті до теми:

Стильне Рівне: цікаві весняні образи
Модні весняні зачіски для рівнянок
Модні ідеї для рівнянок: весняний манікюр [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ