Ми у Facebook
08.04.2015, 08:00

У квітні рівняни зможуть отримати безкоштовний квиток на поїзд

Протягом квітня можна отримати безкоштовний квиток на поїзд, якщо будуть купувати електронні залізничні квитки в ПриватБанку.
Акція стартувала в Україні з 1 квітня та триватиме до кінця місяця. Безкоштовний залізничний квиток по Україні отримають клієнти банку, які оформлять через ПриватБанк два квитки та більше й оплатять їх за допомогою картки партнера акції – провідної міжнародної платіжної системи MasterCard.

За умовами акції кожен її учасник отримає від банку та MasterCard компенсацію вартості другого залізничного квитка наступного дня після дати поїздки, що зазначено у квитку. Ці гроші буде зараховано на бонусний рахунок клієнта. Їх можна вільно використовувати для оплати товарів і послуг у магазинах – партнерах програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки тощо.

Отримати безкоштовний квиток також зможуть покупці пільгових проїзних документів – студенти та учні середніх професійно-технічних навчальних закладів. Єдина умова – взяти участь в акції можна тільки один раз за весь час її проведення. Якщо в людини є бажання отримати безкоштовний квиток, але немає картки MasterCard, її можна безкоштовно отримати в будь-якому відділенні ПриватБанку.

За матеріалами прес-офісу ПриватБанку в Рівному:


Читати також:

ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні свята

У Рівному можна оновити дитячий гардероб через ПриватБанк

ПриватБанк компенсує відсотки клієнтам, які достроково розірвали депозити [+Відео]





На правах реклами