Ми у Facebook
08.04.2015, 17:00

Волейболісти з Млинова здобули бронзу та титул кращого гравця чемпіонату Луцька

5 квітня в Луцьку визначилися переможці IV відкритого чемпіонату Луцька з волейболу серед чоловіків. Один з двох представників Рівненщинини на цьому турнірі – млинівська «Енергія» - стала бронзовим призером чемпіонату, а її гравець - Олега Покотило – став кращим гравцем змагань.
Крім млинівського клубу, у чемпіонаті брала участь ще команда РАЕС із Кузнецовська, яка, щоправда, на попередньому етапі посіла місце нижче четвертого і тому не змогла продовжити боротьбу за медалі,

У першому півфінальному поєдинку у групі найсильніших зустрічалися лідер першості луцький «Олюртранс» і команда «Енергія» із Млинова, котра була четвертою на попередньому етапі. В підсумку, господарі виявилися сильнішими і з рахунком 3:1 переграли молодих млинівчан.

Матч за третє місце, в якому ВК «Енергія» змагався проти команди «Борідка» із Ковеля виявився вкрай напруженим. Кожна команда прагнула реабілітуватися перед своїми вболівальниками за програші у попередніх зустрічах. Перші дві партії лишилися за млинівськими волейболістами (25:18, 25:21). Після цього, ковельчани у двох наступних партіях у запеклій боротьбі двічі переграли візаві з рахунком 25:20 і 25:22.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Млинівська «Енергія» побореться за звання «волейбольного» чемпіона Луцька

«Регіна» завершила регулярний чемпіонат на шостому щаблі Суперліги з волейболу

Заключна п’ята партія вирішила долю третього місця і бронзових медалей. Волейбольний клуб «Енергія» проявив характер і волю до перемоги, вигравши заключну партію з рахунком 15:9 і гру в цілому з результатом 3:2.

На урочистому закритті ІV-го відкритого Чемпіонату міста Луцька серед аматорських команд сезону 2014-2015 років команди-призери були нагороджені дипломами, кубками, медалями та грошовими призами від організаторів змагань та спонсорів.

Крім того, Олега Покотило, гравця команди «Енергія» (Млинів), оргкомітет змагань визнав «кращим гравцем» чемпіонату.






На правах реклами