Ми у Facebook
10.04.2015, 12:20

Волинь: інтернет-шахрай видурив у чоловіка 12 тисяч гривень

12 тисяч гривень довірливий чоловік перерахував інтернетному продавцеві. У результаті – позбувся грошей і не отримав товар.
До райвідділу міліції із повідомленням про шахрайство звернувся 33-річний житель Любешівського району.Чоловік хотів придбати двигун до річкового човна.

– На одному із інтернет-сайтів знайшов оголошення про продаж потрібної моделі, а відтак зателефонував продавцеві. Аби якнайшвидше отримати потрібну річ, не вагаючись, перерахував 12 тисяч гривень. Однак пройшов час, а «придбаного товару» так і не отримав. Коли ж спробував подзвонити «продавцеві», той опинився «поза зоною досяжності», – повідомив начальник Любешівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Гаврилюк.

Після цього шуканий чоловік звернувся у міліцію. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники міліції наголошують: при купівлі-продажу товарів через мережу Інтернет необхідно бути уважним. У жодному випадку не слід наперед перераховувати кошти, оплату здійснюйте лише після доставки. Окрім того, для перерах.

Статті до теми:

На Волині знайшли 100-кілограмову авіабомбу (ФОТО)

На Волині згорів дерев'яний храм 18-го століття [ФОТО]





На правах реклами