Ми у Facebook
11.04.2015, 14:00

Рівнян запрошують до обговорення інвестицій в Рівненщину через Фейсбук

Учасники робочої групи по залученню інвестицій в Рівненську область вирішили створити групу у соціальній мережі Фейсбук під назвою “Рівненщина інвестиційна”.
Про це повідомив радник голови облдержадміністрації, голова Рівненської міської організації партії “Солідарність – “Блок Петра Порошенка” Олексій Муляренко.

За словами Муляренка, метою створення даної спільноти є створення в області прозорого та відкритого інвестиційного режиму.

“Як і анонсували раніше, запускаємо в роботу сторінку "Рівненщина інвестиційна". Учасники робочої групи по залученню інвестицій в Рівненську область визначили одним із пріоритетів у своїй діяльності - максимальну відкритість і прозорість в цьому напрямку, - повідомив Олексій Муляренко. - Саме тому, дуже сподіваюся, що ця сторінка стане одним із інструментів, які допоможуть нам налагодити зворотній зв'язок із громадою, представниками ЗМІ та підприємцями”.

Організатори закликають жителів Рівненщини активно долучатися до групи “Рівненщина інвестиційна” та надавати свої пропозиції і зауваження по інвестиційному напрямку.

Читати також:

Олексій Муляренко може стати новим заступником голови Рівненської ОДА

Можливий новий голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко [БІОГРАФІЯ]





На правах реклами