Ми у Facebook
16.04.2015, 08:15

Сьогодні у Рівному буде приймати відомий кардіохірург Борис Тодуров

16 квітня з ініціативи Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука, спеціалісти клінічної лікарні «Київський міський центр серця» на чолі з відомим кардіохірургом, доктором медичних наук Борисом Тодуровим проведуть прийом хворих з проблемами серця
– Особисто Борис Михайлович буде проводити прийом з 9.00 до 11.00. Далі упродовж двох годин кардіолог планує прочитати лекцію для рівненських лікарів в актовій залі діагностичного центру. В цей же час дві бригади фахівців, які приїдуть зі своїм обладнанням, продовжать прийом. Запрошення Борис Тодуров отримав від нас місяць тому, упродовж цього часу ми відбирали пацієнтів для обстеження – як дорослих, так і дітей.

Записатися на прийом можна зателефонувавши у відділення функціональної діагностики за номером телефону 63 58 93 (Юлія Драчук або Марія Громик). Консультація безкоштовна і всі бажаючі, які попередньо запишуться на прийом, будуть обов’язково оглянуті, – проінформував в.о. головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука Роман Шустик.

ДОВІДКОВО: Борис Михайлович Тодуров –
член–кореспондент Національної академії медичних наук України, відомий український кардіохірург, який здійснив першу в нашій державі трансплантацію серця, що дозволило Україні потрапити в число європейських країн з найвищим рівнем розвитку медицини. Очолює Центр серця – клінічну лікарню «Київський міський центр серця».

Читати також:

5 способів допомогти собі при перепадах тиску

Бережіть серце чоловіка

У Рівному обстежать серце за 5 хвилин та 3 тисячі гривень





На правах реклами