Ми у Facebook
17.04.2015, 08:45

Скільки становить середня зарплата на Рівненщині

Середня зарплата у Рівненській області за останніми даними становить 2997 грн. Для порівняння, середній показник по Україні становить 3633 грн, показавши зростання до початку року.
Найвища оплата праці у таких сферах діяльності, як фінанси, ІТ і телекомунікації, промисловість, транспорт. Найменш оплачуваними сферами є освіта й наука та сільське господарство.

Для порівняння, середній показник по Україні становить 3633 грн, показавши зростання до початку року. Розглядаючись картину загалом, то реальні доходи зменшилися на 20%, хоч де-факто зарплати зросли, повідомляє сайт ВсеМісто.

Додамо, що дані статистики наведено по юридичних особах та відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб.

Дані наводяться без урахування тимчасово окупованої території АР Крим, м. Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

Найвища середня заробітна плата в розрахунку на одного штатного працівника за вказаний період була зафіксована у Києві і становить 5727 грн.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Ціни на квартири в Рівному знизилися

Із 1 квітня електрика для населення подорожчає на 19%


Середня заробітна плата на Рівненщині – 2754 гривні





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ