Ми у Facebook
18.04.2015, 10:30

Спортивний калейдоскоп за тиждень

Калейдоскоп спортивних подій, котрі відбулися на протязі минулого тижня – з 10 по 16 квітня - на Рівненщині та в Україні й світі за участю рівненських спортсменів.
* Рівненчанин Олександр Бабарика став другим на щорічному марафоні в польському місті Дебно. Марафонську дистанцію наш земляк подолав за дві години 14 хвилин і 39 секунд, лише трішки поступившись переможцю змагань, кенійцю Феліксу Кангого Кіпкоріру. Загалом участь у марафоні взяло дві тисячі двісті учасників із України, Іспанії, Німеччини, Білорусі, Кенії, Ефіопії та Польщі.

* В Одесі завершилися перші в історії самбо змагання за Кубок України серед кадетів, в якому представники Рівненщини вибороли дві медалі. Так, у ваговій категорії 44 кг бронзову нагороду здобула Ілона Назарчук , а у категорії 70 кг срібну медаль в активі Яни Борсук. Загалом, в турнірі взяли участь 232 спортсмени з 18-ти регіонів держави. Рівненську область на цих змаганнях, традиційно, представляли спортсмени із Квасилова.

* У Києві зіграно фінальний тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги в наймолодшій віковій категорії – серед команд дівчат 2003 року народження. У грі за третє місце рівненська команда одержала впевнену перемогу над ОДЮСШ-03 із Запоріжжя - 67:17. Отож, команда «РІВНЕНЩИНА» (тренери Марина Максимчук, Валерій Жартун та Юлія Коптельова) здобула бронзові нагороди турніру, а баскетболістка Світлана Кухарук стала найкращим гравцем у складі своєї команди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 3-9 квітня

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 28 березня - 2 квітня

* 11 квітня у Рівному відбувся фінальний тур чемпіонату Рівненської області з баскетболу серед юнаків старшої вікової групи з баскетболу. В розіграші брали участь кращі команди за підсумками сезону 2014-2015 років. Підсумковий розподіл учасників фіналу: 1 місце - Рівненщина-99, 2 місце - Рівненщина-98, 3 місце - Рівненський район, 4 місце - ДЮСШ м. Здолбунів.

* Оржівський ОДЕК перший вийшов до 1/8 фіналу Кубка області з футболу, більш ніж впевнено перегравши 15 квітня у Рівному місцевий ДЮСШ «Верес» із розгромним рахунком 9:0.

* В Острозі відбулися матчі 1/4 фіналу відкритої першості Острозького району з міні-футболу 2015 року: ФК «Вельбівно» - «Ураган» - 9:3, «Академія» - «Протон» - 3:0, «Діана» - ФК «Острог» - 1:0, «Славія» (Рівне) – «Шкільна» - 6:2.

* 15 квітня на базі Костопільського центру технічної творчості та комп’ютерних технологій був проведений обласний фестиваль повітряних зміїв «Поліське небо» серед учнівської молоді. На фестиваль приїхало 22 учасники, які представляли 8 команд із Володимирецького, Дубенського, Гощанського, Дубровицького, Здолбунівського та Костопільського районів, міст Дубна та Рівного. У загальнокомандному заліку призові місця посіли: І місце – команда Дубенського району (районний Будинок учнівської молоді); ІІ місце – команда Гощанського району (районний центр дітей, юнацтва та молоді); ІІІ місце – команди міста Дубна (міська станція юних техніків) та Костопільського району (центр технічної творчості та комп’ютерних технологій).






На правах реклами