Ми у Facebook
20.04.2015, 13:45

Головного лікаря в Тернополі затримали з хабарем у 200 000 грн

Головного лікаря Тернополя затримали на хабарі з рекордною сумою.
Про затримання на гарячому головного лікаря одного з лікувальних закладів міста повідомив начальник обласної міліції Олександр Богомол на свої сторінці у facebook.



Прізвище головного лікаря та назву медзакладу поки не називають, адже триває слідство.

200 000 грн. головний лікар і одночасно депутат Тернопільської обласної ради вимагав за продовження оренди приміщення, повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Гроші, як з’ясувалося, головний лікар вимагав через посередника – працівницю банківської установи. Хабар хотів отримати у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 кв. м.

200 тисяч гривень вилучено, а посадовця затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Повідомляється, що на даний час він перебуває на лікуванні і знаходиться під охороною конвойного підрозділу правоохоронців. Зараз суд вирішує питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Читати також:

Рівненщина: виявлено лікаря, що за хабар "відмазував" від армії

У Рівному затримали лікаря на хабарі

Рівненщина: підозрюють лікаря, що за хабар "відмазував" від армії





На правах реклами