Ми у Facebook
23.04.2015, 12:10

Валявка відмовився від фінансування МФК «Кардинал-Рівне»

Єдиний професійний футбольний клуб на теренах Рівненщини, схоже, припиняє своє існування. Президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка офіційно заявив про відмову від подальшого фінансування футзальної команди.
Пізно ввечері понеділка, 20 квітня, на офіційному сайті клубу з’явилася інформація про те, що Генеральний спонсор МФК «Кардинал-Рівне» фірма «Кардинал» припинила фінансування рівненського футзального клубу. Крім того, офіційно було повідомлено, що Володимир Валявка склав з себе повноваження Президента МФК «Кардинал-Рівне».

Нагадаємо, що ще перед початком сезону керівництво команди ставило перед гравцями та тренером «Кардинал-Рівне» здобути комплект нагород Чемпіонату України з футзалу (Екстраліги) та поборотися за Кубок України. У разі невиконання поставлених завдань Володимир Валявка пообіцяв узагалі розформувати клуб.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Для продовження боротьби за медалі «Кардиналу» не вистачило 3,4 секунди

В останній грі регулярного чемпіонату «Кардинал» гримнув дверима

Утім, кілька днів тому у другому матчі серії play-off МФК «Кардинал-Рівне» втратив перемогу над львівською «Енергією» менше ніж за 4 секунди до фінальної сирени. А підсумку, рівненчани програли гостям у серії післяматчевих пенальті та загалом у серії із рахунком 0:2 та припинили боротьбу за медалі Екстраліги.

Ще раніше, 21 лютого, у матчі 1/4 фіналу Кубка України МФК «Кардинал-Рівне» у Львові поступився все тій же «Енергії» з рахунком 1:3 та вибув зі змагань за цей почесний трофей.

Про певні фінансові проблеми у рівненської команди в останній час свідчить демарш двох провідних гравців команди (Мар'яна Маринюка та Віталія Денюжкіна), які залишили розташування клубу напередодні вирішальних поєдинків play-off саме через заборгованість із виплат зарплати.






На правах реклами