Ми у Facebook
24.04.2015, 12:45

Вагітні учасниці "Пузатої мами" займаються аквааеробікою

Фітнес-заняття для рівненських вагітних, зустрічі з лікарями, психологами, безліч цікавих тренінгів, аквааеробіка та плаання у басейні щоденно відвідують 12 фіналісток конкурсу вагітних "Пузата мама 2015".
Аквааеробіка для вагітних – це один з найкомфортніших та найбезпечніших видів фізичної активності, яким може займатися майбутня мама.

Басейн, де проходять заняття має зручну аквазону, де розташовано два водоспади для легких масажів, донний гейзер та два вбудованих стінових противотока. Також басейн оснащений сучасною системою фільтрації та очисткою води іонами срібла, що не створює жодних проблем зі шкірою.



Майбутні мами плавали та пірнали, зміцнювали м’язи та «розвантажували» спини, виконували оздоровчу гімнастику та дихальні вправи. Та найбільше вагітним сподобалися вправи для розслаблення, які дозволили відчути неймовірну легкість та невагомість власного тіла.



- Позитивний вплив занять у воді на організм людини - не новина, і вагітність не є виключенням. Навпаки, вправи у воді дають змогу дуже м`яко і, разом з тим, ефективно підготувати тіло жінки до майбутніх пологів, -пояснює тренер з фітнесу та аквааеробіки для вагітних родинного центру "Сімейка" Валерія Саковська.- Також важливим є психологічний аспект занять, адже майбутня мама має змогу відчути себе в середовищі, в якому перебуває її дитина всі 9 місяців. Ці відчуття позитивно впливають на психоемоційний стан вагітної, допомагаючи розслабитись та позбутись зайвих переживань і стресів, які дуже часто є причиною токсикозу. А вправи із зануренням під воду сприяють збільшенню об`єму легень та допомагають відпрацювати правильне дихання, що в результаті значно полегшує перебіг пологів.



Усі заняття проходять у басейні готельно-розважального комплексу “Підкова”.

Читати також:

Вагітні рівнянки мали фотосесію у яскравих образах [+Фото]

Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах

«Пузата мама» обрала рівнянок для участі у проекті [+Фото]





На правах реклами