Ми у Facebook
28.04.2015, 15:30

Кількість претендентів на Кубок області з футболу зменшилася до восьми [Фото+Відео]

Минулого вікенду відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка області з футболу, в котрих визначилися учасники чвертьфіналу цих змагань. Серед несподіваних результатів – «виліт» володаря Суперкубка та фіналіста Кубка 2014 сарненського «Маяка».
Найбільшу цікавість серед кубкових поєдинків викликало саме протистояння ФК «Малинськ» та сарненського «Маяка», відповідно, четвертої та другої команди Рівненщини минулого сезону. Ця гра відбулася у Рівному на стадіоні «Авангард» і завершилася впевненою перемогою номінальних господарів, котрі провели два м'ячі у другому таймі.

Без проблем потрапив до 1/4 фіналу чемпіон та чинний володар Кубка області. ОДЕК із Оржева в рідних стінах розгромив з рахунком 9:0 студентів «Водника», що стало для оржівців своєрідним «дежавю» - саме з таким рахунком на попередній стадії Оржів переграв команду ДЮСШ «Верес».

А от двом іншим представникам першої обласної ліги – ФК «Гоща-АМАКО» та «Ізотоп-РАЕС» - у грі проти районних команд (відповідно, АМАКО із Симонова та ФК «Забороль») довелося прикласти масимум зусиль. Щоправда, в підсумку, і гощанці, і кузнецовці своїх суперників пройшли, вигравши матчі з однаковим рахунком 3:2.

Два з восьми поєдинків на цьому етапі, взагалі, не відбулися – повпреди Сарненського та Рівненського районів вирішили не вдаватися до втомливої поїздки, відповідно, до Радивилова та Кузнецовська. Цікаво, що футболісти «Моноліта» взагалі у цьому розіграші Кубка на поле не виходили, але зуміли пройти два етапи Кубка завдяки «технічним перемогам».

Відзначимо, що крім «Моноліта» до стадії 1/4 фіналу потрапив ще один представник нижчої ліги – ФК «Млинів». Для цього млинівчанам довелося вдома обіграти ФК «Вельбівне».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кубок області з футболу розпочався без сенсацій

У Кубку області з футболу проведено жеребкування 1/16 фіналу – пари та календар

Результати всіх зустрічей:

ФК "Забороль" - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 2:3, "Моноліт" (Кузнецовськ) - ФК "Клевань" – 3:0 (тех. рез.), ОДЕК (Оржів) - "Водник" (Рівне) - 9:0, ФК "Малинськ" - "Маяк" (Сарни) - 2:0, "КамАЗ-АГРО" (Острожець) - ФК "Садове" - 1:5, "Сокіл" (Радивилів) - "Колос" (Кричильськ) - 3:0 (тех. рез.), ФК "Гоща-АМАКО" - АМАКО (Симонів) - 3:2, ФК "Млинів" - ФК "Вельбівне" - 2:1


Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться завтра, 29 квітня. На цьому етапі Кубка переможець також буде визначатися за підсумками одного поєдинку.
























На правах реклами