Ми у Facebook
11.04.2015, 13:45

У Кубку області з футболу проведено жеребкування 1/16 фіналу – пари та календар

9 квітня відбулося жеребкування 1/16 фіналу Кубку Рівненської області з футболу. Саме ці поєдинки, в яких візьмуть участь 32 клуби, стануть початком «великого футбольного сезону» на Рівненщині.
Матчі першого етапу Кубка пройдуть на полях слабшої за рейтингом команди та складатимуться з одного поєдинку. Сама процедура жеребкування пройшла наступним чином – після того, як було сформовано рейтинг кращих шістнадцяти команд за підсумками минулого сезону, представники останніх почали «тягнути» суперників.

Першим свого суперника дізнався чемпіон – ОДЕК із Оржева. Оржівці зіграють 15 квітня проти ДЮСШ «Верес» (Рівне).

Далі визначилися з опонентами віце-чемпіон та бронзовий призер сезону 2014. Відповідно, сарненський «Маяк» зіграє із представником першої ліги Рівненського району - «Горинню» з Кустина, а ФК «Гоща-АМАКО» проекзаменує дебютанта другої обласної ліги – ФК «Острог».

Решта кубкових пар вказана на малюнку нижче. Всі поєдинки першого етапу, крім матчу ОДЕК – ДЮСШ «Верес», відбудуться у суботу, 18 квітня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кубок Завацького 2015 залишився в ОДЕКа

ОДЕК втретє поспіль виграв обласний Меморіал Шморгуна

Відразу після жеребкування 1/16 фіналу було проведено і жеребкування наступного етапу. В 1/8 фіналу команди також проведуть по одній грі на полях клубів, що вказані першими. Поєдинки відбудуться 26 квітня.

З-поміж потенційних двобоїв 1/8 фіналу варто звернути увагу на пару, в якій цілком можливо, зійдуться одні з найсильніших команд області – ФК «Малинськ» та «Маяк».








На правах реклами