Ми у Facebook
29.04.2015, 19:33

Як сприймають реформи у Рівному та Запоріжжі?

Телеканал «Рівне 1» продовжує цикл телемостів з представниками інших міст. Цього разу телегостями Першого місцевого стали запоріжці. Під час прямого ефіру Рівне-Запоріжжя обговорили питання реформ.
28 квітня у прямому ефірі "Рівне 1" та на сайті www.rivne1.tv відбувся телеміст "Рівне - Запоріжжя. Впровадження реформ: очікування та реальність". Експерти з Рівного та Запоріжжя обговорили реформи у галузі ЖКГ, правоохоронних органах та децентралізацію влади.

Розмова поміж експертами із міст західного та центрального регіону України довела: загальне бачення змін та їх затребуваність не залежать від географічного розташування. Особливості лише у економічному розвитку кожного населеного пункту.

До розмови Перший місцевий залучив експертів у кожній галузі. Так, своє бачення реформ та проблем їх запровадження озвучили перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Юрій Приварський, секретар Рівнеради Андрій Грещук, громадський активіст, експерт комунальної теми Сергій Пінчук.

У студії запорізького телеканалу «Алекс» своє бачення та проблематику реформ озвучили міський голова Запоріжжя Олександр Сін, політолог Тетяна Ніколаєва та депутат Запорізької міської ради Михайло Левченко.
Проведення телемосту «Впровадження реформ: очікування та реальність» для колективу Першого місцевого стало логічним продовженням постійної співпраці телерадіокомпанії «Рівне 1» з партнерами з різних регіонів України.

Іще напередодні президентських виборів, Перший місцевий організував серію міжрегіональних телемостів «Новий Президент — очікування регіонів». За тим на старті позачергових виборів до Верховної Ради України під час аналогічного циклу телемостів рівненські телевізійники говорили з колегами та експертами з інших областей про очікування від нового парламенту.

Обидва цикли телемостів, підтримані Незалежною асоціацією телерадіомовників, показали затребуваність подібних дискусійних майданчиків і високий творчий та технічний потенціал телеканалу «Рівне 1», який дозволяє йому реалізовувати амбітні проекти всеукраїнського рівня. Тим паче, що у вересні цього року Перший місцевий відзначатиме 20-річний ювілей.

Проект здійснюється за підтримки Всеукраїнської громадської організації "Незалежна асоціація телерадіомовників".


Статті до теми:

У прямому ефірі "Рівне 1" відбувся телеміст про свободу преси [+Відео]

ВІДЕО: Телеміст "Рівне - Дніпропетровськ" про боротьбу з корупцією [+Відео]

ВІДЕО: Телеміст "Рівне - Черкаси"





На правах реклами