Ми у Facebook
07.05.2015, 09:30

ПриватБанк сам заплатить податки на вiдсотки за депозитами своїх клiєнтiв

З початку квітня ПриватБанк залучив понад 8 млрд грн депозитів та продовжив дію акції, за умовами якої банк сам платить податок на доходи за депозитами за вкладників.
Як повідомив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег ГОРОХОВСЬКИЙ, з початку акції в банку відкрито понад 200 тис. нових вкладів, що стало безпрецедентною подією для ринку та свідчить про тенденції укріплення довіри клієнтів до банківського ринку та його лідера – ПриватБанку.

“Понад 200 тис. нових вкладів і 8 млрд грн, розміщених у ПриватБанку лише за місяць – враховуючи ситуацію в банківській системі, попри складну економічну ситуацію в країні та воєнні дії на Сході, – зазначив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Це реальний показник довіри клієнтів нашому банку. Хочу їм за це подякувати”.

У рамках діючої акції “Депозити травня без податків” клієнти банку отримали унікальну можливість оформити новий або продовжити свій активний вклад у будь-якій валюті, при цьому банк сам платить за клієнтів податок з нарахованих процентів за цим депозитом. Таким чином, для учасників акції реальний дохід на 27% вище, ніж за депозитами, що будуть оформлені в інший період.



Як повідомили у ПриватБанку, в акції беруть участь усі розміщені та продовжені в цей період вклади. Один клієнт може оформити скільки завгодно вкладів, і всі вони будуть брати участь в акції. Процедура оформлення депозиту займає кілька хвилин. Крім відділень банку, депозит можна оформити на сайті ПриватБанку, за допомогою Інтернет-банку Приват24, а також скориставшись мобільним додатком “Мої вклади” на смартфоні.

Отримати додаткову інформацію про вклади, відсоткові ставки та умови розміщення коштів можна, зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.





На правах реклами