Ми у Facebook
11.05.2015, 15:15

Святкування Дня Перемоги на Рівненщині пройшло спокійно

Заходи, присвячені Дню пам’яті і примирення та 70-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні, пройшли на Рівненщині без порушень громадського порядку та провокацій, повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в рівненській області.
У Рівному урочистості розпочалися біля пам’ятника «Загиблим за Україну» на майдані Магдебурзького Права. Перші особи поклали квіти та попрямували на військовий меморіал кладовища «Дубенське». Цьогоріч полеглих героїв вшанували на мітингу-реквіємі хвилиною пам’яті. До меморіалу прийшло чимало рівнян та гостей, ветеранів, воїнів-афганців та бійців АТО. Також на заходах був присутній начальник управління МВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

ВІДЕО, що "рве" інтернет: до Дня Перемоги "Смуглянку" переспівали українською [+Відео]

- У Рівному та області загалом заходи, присвячені Дню пам’яті і примирення та 70-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні, пройшли без порушень громадського порядку та провокацій, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Сьогодні на урочистостях, які проходили в місті та районах зокрема, було задіяно майже сімсот працівників міліції. Перед початком урочистостей вибухотехніки та кінологи обстежили території на предмет виявлення вибухових пристроїв та предметів і забезпечили подальше безпечне проведення заходів. Міліція негайно реагуватиме на будь-які повідомлення та готова до виконання покладених на неї обов’язків.

День Перемоги в Україні відзначають за новою традицією [+ПОРАДИ]





На правах реклами