Ми у Facebook
11.05.2015, 17:00

За рік житель Млинова скоїв шість злочинів

Лише минулого тижня Млинівський районний суд виніс вирок 38-річному Сергію. Чоловіка, засуджено до трьох з половиною років тюрми.
У прес-службі Млинівського РВ (з обслуговування Демидівського
та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області розповідають, що Сергій і раніше мав проблеми з законом, був неодноразово судимий за різні злочини.

За погрози життю молодика ледь не засудили

Лише рік тому чоловіка умовно-достроково випустили з колонії, а він продовжував йти кримінальною стежкою.

Правоохоронці задокументували надання Сергієм свого помешкання у якості місця для виготовлення та вживання наркотиків. Розслідування цього факту (частина 1 статті 317 Кримінального кодексу України – організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) закінчилось вердиктом із мірою покарання у вигляді одного року та семи місяців позбавлення волі.

На Рівненщині батько хотів вбити сина

Згодом до суду надійшли ще кримінальні провадження за обвинуваченням Сергія у скоєнні низки крадіжок у селищі Млинів, вчиненні злочинів у сфері незаконного поводження зі зброєю та незаконного обігу наркотиків. Результат їх розгляду – визнання чоловіка винним та призначення йому остаточно трьох з половиною років ув’язнення.

Начальник Млинівського райвідділу УМВС Сергій Волков нагадав, що під час досудового розслідування Сергій перебував під домашнім арештом.Вирок ще набрав законної сили, а тому млинівчанин має можливість його оскаржити.





На правах реклами