Ми у Facebook
12.05.2015, 11:15

Волонтери розшукують жителя Рівного, який вкрав гроші на автомобіль для бійців АТО

Волонтер з Київщини ще на початку березня передала Максиму Шептицькому 1 150 доларів. За ці гроші чоловік мав допомогти пригнати автомобіль з Польщі для військових. Але після передачі коштів зв'язок з Максимом обірвався - авто досі немає.
Про цю подію розповіла на сторінці у Facebook волонтер:

"УВАГА! РОЗШУК! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! МАКСИМ ШЕПТИЦЬКИЙ! М.РІВНЕ!

Дуже часто так буває, що на тоненьку жіночу шийку вилазять бугаї та ніжки звішують. Я, як волонтер, і як чуйна жінка, взялася допомогти військовим 30-ї бригади. Подвзонили мені хлопці і просять: "Саша нам так машина потрібна, так потрібна! Допоможи! Є своя людина, яка прижене з Польщі машину, а ти допоможи грошенят знайти!" Гроші я знайшла, сума не маленька, передала як і було домовлено, а цей "в доску свой парєнь" взяв і злиняв з баблом! Звісно тепер всі, хто за нього "зуб давав" включили задню передачу та прикинулись шлангами, а мені тепер вкотре потрібно все це гімнеце розгребти. Отже.
Людина, яку Ви бачите на фото, приїзжала до наших хлопців на базу в Херсонську обл. з допомогою - МАКСИМ ШЕПТИЦЬКИЙ, житель міста Рівне.
Приїзжав із головним лікарем центру екстренної швидкої допомоги м.Рівне Бортнік Андрій Анатолійович, та з головою Млинівської райради Тутевич Володимиром Максимовичем.

Після виходу хлопців з Дебальцево дуже гостро стало питання з машиною. Дякуючи діаспорі в США, було зібрано 650$, ще 500$ мені передала вагітна жінка одного із бійців підрозділу.
Боєць зателефонував Максиму Шептицькому, і той запропонував додати грошей і з товаришем пригнати машину з Польщі.
Гроші я передала (1150 баксів) 2 березня 2015 року, через водія автобуса перевізника "Шалена черепаха" з міста Київ в місто Рівне. Спосіб передлачи грошей запропонував сам Максим, мотивуючи надійністю каналу передачі, посилаючись на те, що власник "Шаленої черепахи" - його близький друг і водії його гарно знають.

Пройшло два місяці, МАКСИМ ШЕПТИЦЬКИЙ взагалі виключив свій телефон, або змінив номер і не виходить на звя"зок.

Його дружина не хоче спілкуватися зі мною, мотивуючи тим що вже не живе з ним.

Мені розказують казочки про те що він ще там, або він приїхав і поїхав в Польшу. Сьогодні виявилось, що в нього є ще одна дружина - громадянська. Чекаю на її номер телефону.

З бійцями якім обіцяв машину, на звязок також не виходить.
Знайшли телефон голови райради, який з ним приїзджав на базу з допомогою. Сказав той, як знайдемо - сповістити, хоче підвісити його за ноги. Бо взяв щось на продаж і пропав.

Сама себе я вже картала, з'їла, що влізла у все це. Хто ще хоче покричати та розповісти яка я дурепа - будь-ласка в приват.

Я зробила все, що було в моїх силах, щоб знайти того Максіма і вирішити питання. Але не вийшло. Я до останнього сподівалась що у людини дійсно не виходить і щось трапилось.

Ця скотина вирішив нажитися на війні, і зрубати легке бабло - обікрав волонтерів та бійців.

Дуже прошу допомогти мені знайти цього гомо сапієнса! І хоча б повернути кошти.

Хай не з'являється особисто, нехай віддасть борг. Бажано дві штуки баксів, з компенсацією!"



Читати також:

Волонтери з Рівненщини зловили солдатів-мародерів із зони АТО [+Відео]

Рівненські волонтери просять допомогти солдатам боротися з гадюками





На правах реклами