Ми у Facebook
18.05.2015, 20:30

У Зорі пройшов фінал «Фестивалю естафет» [+Фото]

15 травня на Рівненщині завершився Другий сезон обласного спортивно-масового заходу серед дітей молодшого шкільного віку «Фестиваль естафет», який проводить КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділенням НОК України в області за сприяння місцевої влади.
Заключний етап фестивалю відбувся селі Зоря Рівненського району. До тутешньої дитячо-юнацької спортивної школи з’їхалися переможці районних та міських етапів фестивалю – команди учнів 1-4 класів (4 хлопчики та 4 дівчинки) з одного загальноосвітнього закладу.

Спортивній частині передував парад команд та урочисте відкриття заходу. Змагалися команди наймолодших школярів у естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол» та «Фітбол», що давали їм можливість продемонструвати свою вправність у володінні різноманітними м’ячами. Старти команд перемежовувалися спортивними конкурсами та вікторинами для глядачів і вболівальників, щоб вони не нудьгували доки судді підводили підсумки змагань.

Після командних естафет юні спортсмени теж змагалися в індивідуальних конкурсах, у яких брали участь по одному представнику від кожної команди.

Тут особливо відзначилися учні Острозького НВК «Школа-гімназія» під керівництвом вчителя фізкультури Оксани Чумак, які виграли три конкурси з чотирьох. Зокрема, дівчатка у конкурсі «Гімнастичний» змагалися, хто довше і більшу кількість обручів зможе крутити, а у конкурсі «Скакалка» - довше стрибати різними способами.

Зі скакалкою найкраще впоралася учениця 3-А класу Анна Кранець. З обручами найвправнішою виявилася учениця 4-А класу Вікторія Бойко. А її однокласник Даніїл Максимчук продемонстрував найкращі снайперські якості у конкурсі «Дартс», де хлопчаки з’ясовували стосунки, влучаючи дротиками у повітряні кульки.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройде фестиваль «Здорова молодь - здорова нація»

Ювілейний фестиваль спортивного бального танцю пройшов у Рівному

Звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі з набивання шкіряного виборов учень Квасилівського НВК «Школа – ліцей» Євгеній Тяпко.

У командних естафетах перемогу святкували учні Рівненського НВК «Колегіум», під керівництвом вчителя фізкультури Олега Левенця.

Друге місце посіла команда учнів Квасилівського НВК «Школа-ліцей» на чолі з вчителем фізкультури Світланою Демчук.

Бронзові нагороди вибороли учні Костопільської ЗОШ № 5, наставником яких є вчитель фізкультури Віталій Ковальчук.

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами, медалями і кубками відповідного ґатунку комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області. Заохочувальні призи дісталися також всім юним учасникам заключного етапу фестивалю.















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ