Ми у Facebook
19.05.2015, 08:30

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Прогрес впевнено йде в ногу з часом, напевно, тому важко когось чимось здивувати.
Активній людині завжди цікаво спробувати щось нове, тим більше, побачити інші країни, де живуть своїм відомим, і невідомим нам загадковим життям іноземці. Відпочинок, який відрізняється від звичної обстановки, відкриває нові сторони, нові можливості, збагачує світогляд і допомагає не лише здоровя покращити, а й стати цікавою особистістю.

Проте у користі закордонного відпочинку треба бути впевненим на всі 100%. Розпитати сусідів, знайомих не завадить, але наш туристичний кабінет, підтримуючи народну мудрість “не всякому слуху вір” знову звертається за професійними порадами щодо відпочинку до директора рівненської туристичної агенції «Феєрія мандрів» Мельничук Ірини.

Антоніна, 36 років, м.Рівне: чи можливо за кордоном повноцінно відпочити лише за кілька вихідних днів?

Можу запросити Вас відпочити на сонячних пляжах Середземного моря в чудовому місті Бат Ям! 4 дні відпочинку, курортна зона, відмінна інфраструктура, зручні і доглянуті пляжі. Це акційна пропозиція і вона діє діє до 31.05.2015р.

Володимир, 54 роки, м.Рівне: який краще вибрати тур до США, щоб побувати і в Майамі, і в Нью-Йорці?

- Тепер Ви можете відвідати Нью-Йорк і Маямі в рамках одного туру! Тур триває 10 днів, ви встигнете побувати у місті, де збуваються мрії, і побачите найзагадковіший у світі океан.
Вас чекають оглядові екскурсії, безліч вільного часу і можливість провести час відпустки саме так, як подобається Вам!



Ольга, 32 роки, м.Рівне: ми з сестрою хочемо відвідати якесь казкове місто, яке може здивувати і залишити неймовірні враження.

- Це може бути небесно-блакитне місто Шефшаун, північна частина Марокко, розташоване на гірській височині, в казковому місці. Це містечко відоме тим, що основна кількість будівель пофарбовані у всілякі відтінки синього і блакитного кольору.
Неймовірні враження гарантовані!

Сергій, 29 років, м.Рівне: ми хотіли би провести в Португалії медовий місяць.

- Тоді подаруйте собі яскравий і незабутній відпочинок в Португалії та її яскравій столиці - Лісабоні. Вас чекає насичена екскурсійна програма, безліч вільного часу для знайомства з містом, а також можливість познайомитися з яскравою культурою Португалії, її незвичайною кухнею та мистецтвом. Тривалість туру 8 днів, вартість 9804грн. Вильоти можливі щодня!



Переглянути всі тури «Феєрії мандрів» https://www.facebook.com/fmrivne

Контакти «Феєрії мандрів»: (067) 855-18-31

Відвідувачів «Туристичного кабінету» запрошуємо надсилати нові запитання на електронну пошту: rivne@feeria.ua





На правах реклами