Ми у Facebook
19.05.2015, 14:41

Обласні команди зіграли матчі 3 туру в чемпіонаті та першості з футболу [Фото+Відео]

16 та 17 травня в області відбулися чергові тури у першій та другій лігах з футболу. За їх результатами, таблицю чемпіонату очолили «Маяк» та ФК «Садове», а перші три місця в першості захопили ФК «Млинів», ФК «Острог-Академія» та кричильський «Колос».
Центральною грою у чемпіонаті (першій лізі) стало протистояння в Оржеві, де чемпіони приймали амбітний ФК «Малинськ». У підсумку, глядачі у цьому видовищному матчі голів так і не побачили і зустріч завершилася бойовою нічиєю 0:0. До того ж, в пасиві гостей – вилучення капітана Олександра Гергелюка.

Осічкою конкурентів сповна скористався клуби із Сарн та Садового. «Маяк» здобув упевнену перемогу в Здолбунові, а садівчани в гощанському дербі вирвали вольову перемогу на останній хвилині матчу. Саме ці дві команди із сімома очками тепер ділять 1-2 місця у турнірці.

Після стартових перемог несподіваних домашніх поразок із великим рахунком зазнали «Случ» та ФК «Вельбівне» відповідно у поєдинках проти «Ізотоп-РАЕС» та «Сокола».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Перший тур чемпіонату області з футболу приніс перші несподіванки

У чемпіонаті та першості області з футболу зіграно матчі 2 туру

Результати 3 туру в першій лізі:

ФК "Вельбівне" - "Сокіл" (Радивилів) - 2:5 (2:5), "Случ" (Березне) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 0:3, ФК "Гоща-АМАКО" - ФК "Садове" - 1:2 (юнаки – 1:4), ОДЕК (Оржів) - ФК "Малинськ" - 0:0 (2:1), "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - "Маяк" (Сарни) – 2:5 (0:2)


Турнірна таблиця після третього туру.

У другому обласному дивізіоні відразу три команди за підсумками перших трьох турів набрали по сім очок, відірвавшись від найближчих переслідувачів на три очки. Це представники Млинівського, Острозького та Сарненського районів.

Всі три клуби здобули мінімальні перемоги над своїми суперниками, чого, врешті-решт, виявилося цілком достатньо для здобуття повноцінних трьох очок.

Результати 3 туру в другій лізі:

"Енергія" (Володимирець) - "Стандарт" (Рівне) - 1:1, ФК "Острог-Академія" - "Полісся" (Рокитне) – 3:2, ФК "Зоря" - "Колос" (Кричильськ) - 0:1, "Калина" (Бугрин) - "Водник" (Рівне) - 5:0, ФК "Костопіль" - ФК "Млинів" – 0:1


Турнірна таблиця після третього туру.







Більше ФОТО з матчу ФК "Гоща-АМАКО" - ФК "Садове".



Більше ФОТО з матчу ОДЕК - ФК "Малинськ".







На правах реклами