Ми у Facebook
20.05.2015, 23:45

У Рівному започаткували ініціативу "Працевлаштуй воїна АТО"

Після демобілізації чимало військових стикаються з багатьма викликами мирного життя. Одна з найперших таких проблем - працевлаштування воїнів АТО. У Рівному запропонували варіант, як подолати цю проблему.
Головна ідея акції "Працевлаштуй воїна АТО" - це можливість роботодавцю та демобілізованому знайти одне одного. Колишні військові можуть слідкувати за ваканціями, які пропонують підприємці краю. А самі ж керінвики фірм та підприємств можуть підбирати собі кадри з колишніх військових через резюме. Сама ідея виникла спонтанно та є аполітичною, адже найголовніше - допомогти тим, хто охороняв наш спокій.

Роботодавців Рівненщини просять працевлаштувати воїнів

- Хлопці, які мають повернутися із зони АТО – справжні герої. Вони не сиділи за чаркою в барах і ресторанах, а ризикували своїм життям, захищаючи Батьківщину. Тому зараз як ніколи ми їм маємо допомогти та максимально підтримати. І акція «Працевлаштуй воїна АТО» - це найменше, чим ми можемо допомогти, - зазначив лідер «Правого сектора» Рівненщини Роман Коваль.

ВіДЕО - Можливості працевлаштування воїнів АТО на Рівненщині

До акції долучилися вже 32 підприємці з усієї області. Вони готові приймати демобілізованих на різні вакансії.

Одне з підприємств, яке готове прийняти працівників з числа демобілізованих - "УкрТехноФос". Директор групи компаній "УкрТехноФос" Юрій Супрунюк запевняє, що у зв'язку з відкриттям нового підприємства на Рівненщині, вони готові взяти на роботу демобілізованих з зони АТО.

За вакансіями та резюме демобілізованих можна слідкувати на сайті - atowork.rv.ua.

33000, м Рівне, вул. 16 липня, 10 , 4 поверх, 415 каб.
Координаційний центр:
068 69 94 644
063 11 68 612
work.soldier.ato@gmail.com





На правах реклами