Ми у Facebook
22.05.2015, 16:45

Футболістки «Родини-Ліцей» здобули другу перемогу в Чемпіонаті України [+Фото]

Костопільська команда «Родина-Ліцей» здобула свою другу перемогу в матчах у головному футбольному дивізіоні України сезону 2015 року. Два голи в кінцівці зустрічі дозволили нашим землячкам обіграти ФК «Тернополянка» з рахунком 2:0.
Гра між суперницями відбулася в Тернополі на приміському стадіоні у селі Великі Гаї. Зважаючи на спеку, команди навіть домовилися робити по кілька пауз за матч, аби попити води.

Нагадаємо, що «Тернополянка» - дебютант вищої ліги чемпіонату України. Тому не дивно, що, практично, весь матч господарі поля тільки відбивали атаки футболісток з Костополя та лише зрідка намагалися контратакувати.

За п’ять хвилин до завершення гри гості вдало розіграли стандартне положення - після навісу у штрафну та удару головою Світлани Буднік, м’яч вперше у цій грі потрапив у ворота тернополянок. За кілька хвилин ситуація повторилися знову – результативний постріл на рахунку Тетяни Полюхович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Костопільчанки вдруге поспіль виграли Чемпіонат України з футболу

П’ятеро рівненчанок допоможуть збірній України на Чемпіонаті Європи з футболу

Після цього поєдинку у «Родина-Ліцей» стало шість очок після п'яти ігор. Костопільчанки посідають п'яте місце з восьми учасників.

Наступну гру команда з Костополя проведе завтра, 23 травня. В рідних стінах «Родина-Ліцей» прийматиме «Ятрань-Базис» із Умані. Початок гри - о 16:00.













На правах реклами