Топ-5 рецептів тортів без випічки [+Фото]
1.Творожно-фруктовий торт без випічки
Інгредієнти:
творог - 200 г (сир для начинки краще брати високої жирності, причому
бажано його протерти через сито, щоб в сирному шарі не було
крупинок.)
сметана 20% жирності - 500 г
вершкове масло - 180 г
пісочне печиво - 400 г
желатин -30 г
цукровий пісок - 1 склянка
виноград - 500-700 г
волоські горіхи - для прикраси
Приготування:
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
Подрібніть печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішайте з розтопленим маслом. Зачекайте, поки суміш трохи охолоне.
Візьміть форму для торта і викладіть на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром викладіть суміш з масла і печива, утрамбуйте і
поставте остигати в холодильник на 1-2 години.
Желатин залийте склянкою води і залиште набухати на 40-60 хв.
Цукровий пісок, сметану і сир добре збийте за допомогою блендера.
Набряклий желатин поставте на невеликий вогонь і постійно помішуйте до повного розчинення, після дайте йому трохи охолонути.
Влийте розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішайте.
На застиглий холодний корж викладіть шаром виноград і зверху залийте сирним кремом, після поставте в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
Коли торт охолоне, зніміть бортик рознімної форми, акуратно видаліть харчову плівку.
Залишилося прикрасити торт подрібненими горіхами і виноградом.

2. Пташине молоко без випічки.
Інгредієнти:
30 г желатину
4 ст.л. цукру
4 ст.л. какао
1 стакан молока
400 г сметани
250 г маскарпоне
150 мл нежирних вершків
1 склянка цукру
Приготування:
Залити склянкою холодної води 10 г желатину для шоколадного шару. Дати настоятися. Перемішати цукор (4 ст.л.) і какао-порошок (4 ст.л.)
Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао.
Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену силіконову форму (змащену маслом). Поставити в морозильну камеру, щоб застигла суміш хвилин на 20-30.
Желатин (20 г) заливаємо 1 склянкою холодного молока, залишаємо розбухати.
Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 склянку цукру збити до
густоти.
Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з
молочною масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного
перемішування. Залишаємо хвилин на 10, щоб охолола маса.
Виймаємо з морозилки форму із застиглим шоколадним шаром. Виливаємо зверху білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання (на ніч). Потім вивертаємо обережно з форми.

3. Вишневий торт (без випічки)
Інгредієнти:
150 г бісквітного печива
125 г вершкового масла
300 г творогу
150 г натурального йогурту
100 г вершків (11%)
2 cт.л. лимонного соку
1 п. желатину (10 г)
50 г цукру (кому не солодко, можна і 100 :)
ванілін
вишневе желе
свіжа вишня.
Приготування:
Печиво подрібнити у блендері в дрібну крихту. Вершкове масло розтопити і з'єднати з печивом.
Дно рознімної форми (діам. 26 см) вистелити папером для випічки, викласти масляну крихту, розрівняти і злегка притиснути долонями. Помістити в холодильник на 30-40 хвилин.
Желатин замочити в 100 г вершків, дати набрякнути. Через 20-30 хвилин поставити на водяну баню і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться, не кип'ятити! Залишити остигати.
Творог змішати з йогуртом, цукром, лимонним соком і ваніліном, додати до крему набряклий желатин, добре перемішати.
Викласти крем на корж, розрівняти і поставити на 2 години в холод, щоб крем застиг.
Половинки вишень викласти на торт, залити теплим желе.
Готовий торт прибрати в холодильник до повного застигання.

Чим замінити в рецепті екзотичні або дорогі продукти
4.Торт з печивом, шоколадом і згущеним молоком без випічки
Інгредієнти (форма діаметром 24 з знімними бортами):
250 г бісквітного печива
200 г гіркого шоколаду
100 г вершкового масла
1/2 ст вареного згущеного молока
1/2 ст вершків 38%
Для мусу з згущеним молоком:
2 уп вершків 38% (500 мл)
1 пачка ванільного пудингу (80 г)
2 ст.л вареного згущеного молока
Глазур:
150 г гіркого шоколаду
150 мл вершків 38%
50 г вершкового масла
Для прикраси:
варене згущене молоко
Приготування:
З'єднуємо разом шоколад, вершкове масло, варене згущене молоко і вершки і ставимо на вогонь, постійно помішуючи доводимо до однорідної теплої маси.
Потім знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.
Печиво ламаємо, але не дрібно і з'єднуємо з шоколадною масою.
Розмішуємо і перекладаємо у форму, розрівнюємо його.
Приготування мусу:
Збиваєм вершки з пудингом, в кінці додаємо варене згущене молоко.
Збірка:
Викладаємо мус на основу, розрівнюємо і ставимо в морозильну камеру на 1 годину 30 хвилин.
Приготування глазурі:
Вершки, шоколад і вершкове маслечко розтоплюємо однорідної маси. Даємо трохи охолонути і виливаємо зверху мусу.
Всі ставимо в холодильник щоб глазур застигла.
Прикраса:
Кондитерський кульок заповнюємо вареної згущеним молоком і зверху глазурі проводимо лінії.

Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
5.Торт «Чорне і біле» без випічки
Для основи:
200 г пісочного печива
~ 150 г вершкового масла
2 ст. л. какао
Для крему:
250г хорошого білого шоколаду (краще НЕ пористого)
200 мл вершків 33-35%
2 пакетики згущувача або 1 ст.л. крохмалю
500 г твердого творогу
150 г натурального йогурту (НЕ питного)
50 г цукру
А також:
1 груша (краще брати тверду грушу, міцну, але і не дуже зелену)
200 мл червоного вина
2 ст.л цукру
Приготування:
Вершкове масло розтопити. Печиво розкришити (можна покласти печиво у пакет і накрити рушником, а потім пройтися гарненько по ньому скалкою). І разом з какао підмішати до масла. Отриману масу викласти у форму (d24 см), вистелену папером для випічки, розрівняти,
зробити бортик близько 5 см. І прибрати в холодильник на 1 годину (або в морозильну камеру приблизно на півгодини).
Шоколад розтопити на гарячій водяній
бані. Трохи остудити. Вершки збити зі згущувачем або крохмалем в круту стійку піну і підмішати до ще рідкого шоколаду. Акуратно перемішати вручну! Змішати сирний сир з йогуртом і цукром, перемішати вінчиком і підмішати до шоколадно-вершкової маси. Викласти
крем на основу з печива. Помістити заготовку на 1 годину в холодильник.
Грушу очистити, розрізати навпіл, серцевину видалити. Вино закип'ятити з цукром, покласти грушу і залишити на 1 ч у винному сиропі. Періодично перевертати.
Грушу гарненько просушити паперовим рушником, нарізати тонкими шматочками і викласти на торт від серединки по колу.
Прикрасити торт можна шоколадною стружкою. Після чого знову прибрати тортик на ніч у холодильник, щоб начинка остаточно закріпилася.
Також можна прикрасити тортик шоколадними паличками і листочками груші (можна взяти м'яту або мелісу).

Смачного!
Рецепти весняних вітамінних страв з черемшею

У Рівному буде "Бах при свічках"

Це буде особливий концерт "Бах при свічках", що відбудеться тоді, коли вечір огорне місто.
переглядів: 185
Овни проситимуть про допомогу: астропрогноз на середу

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 26 березня.
переглядів: 435
Благовіщення Пресвятої Богородиці: красиві привітання у прозі та віршах

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це велике християнське свято, яке відзначається щороку 25 березня.
переглядів: 418
Як посіяти редиску, щоб мати багатий врожай: корисні поради господиням

Завдяки цим простим, але важливим порадам, ви можете отримати смачний і багатий врожай редиски, який порадує вас і вашу родину.
переглядів: 522
Благовіщення 2025: коли відзначають одне з найбільших православних свят

25 березня за новоюліанським календарем ми відзначаємо велике свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, на згадку євангельської події, коли посланець Божий, архангел Гавриїл, сповістив Діві Марії благу, радісну звістку про те, що Вона стане Матір’ю Спасителя.
переглядів: 693