Ми у Facebook
25.05.2015, 08:00

У Костополі відкрили пам'ятну дошку воїну, який загинув у Луганську [+Фото]

У Костопільському обласному ліцеї-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту відкрили пам’ятну дошку Віталію Ставському, який загинув у Луганську.
З ініціативи дирекції навчального закладу та за сприяння спортивного відділення греко-римської боротьби, на фасаді приміщення спортивного залу встановлено меморіальну дошку на честь колишнього випускника навчального закладу, учасника АТО Віталія Ставського. Разом з педагогами, її відкрила мати полеглого в бою героя Ірина Ковтко.



Віталій Ставський народився у 1991р. у місті Костопіль. Навчався у ліцеї-інтернаті на відділенні греко-римської боротьби. У 2007 році став чемпіоном України, виборов звання майстра спорту з греко-римської боротьби. Із жовтня 2011 року проходив службу за контрактом у військовій частині Львова. Був молодшим сержантом 80-ї окремої аеромобільної бригади. Третього вересня 2014р. загинув під час атаки російських бойовиків у Луганську.



Місцевий священик освятив пам’ятну дошку, а ліцеїсти-спортсмени, педагоги та рідні загиблого хвилиною мовчання вшанували усіх героїв, які поклали своє життя за мирне майбутнє України.

Про це повідомили з управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Статті до теми:

На Рівненщині відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою АТО

У Рівному відкрили меморіальну дошку герою Небесної Сотні [Фото+Відео]

Вшанування Героїв у центрі Рівного





На правах реклами