Ми у Facebook
27.05.2015, 08:15

Рівненський клоун про місяць перебування у зоні АТО [+Фото]

Рівненський клоун Тарас Обоїста нині захищає країну у зоні АТО. Навіть у складних умовах, що склалися, хлопець не втрачає оптимізму.
На своїй сторінці у фейсбук Тарас Описав свої відчуття після місяця перебування у зоні АТО.


ФОТО Анна Гринова

Місяць, Армія і я... Парадокс: Час минає непомітно, а інколи він зараза тягнеться і тягнеться. (хоч вчені кажуть, що час це вигадка людства і його насправді не існує)) ) Ще одна вигадка людства війна та армія... На мою думку не варто ідеалізувати ні одне, ні інше...(маразм, ідіотизм, кар'єризм i аватарство присутні в повній мірі ЄТТА АРМІЯ СИНОК smile emoticon чую німе питання: це як? Відповідь - нічого нового все ви самі знаєте паркетні офіцери та паперові пацюки, перевиконання планів мобілізації на 3% і людський "баласт" на -20% (грижі та алкологічні припадки бачив сам... особиста позиція за такий відбір потрібно карати.), а далі ще веселіше водії та механіки вчаться на піхотинців, мінометників, радистів, артилеристів. Радисти та командири гармат, вчаться на водіїв... І поміняти місцями їх не можна... ЄТТА АРМІЯ СИНОК... Тепер про війну... На жаль, якщо ти ігноруєш війну, вона не буде ігнорувати тебе. (хочете дізнатись про неї більше читайте класиків, я про неї знаю тільки з історій, книжок, та розмов, і не повірите мені цього вистачає)... І знову чую німе питання: якщо там так погано, ти все знаєш, то на хера ти поперся туди, коли, міг бути корисним вдома... Не міг...

Клоун у рівненському військкоматі чи на фіга цей Цирк?

По-перше - до війни тра бути готовим, по-друге - готовність кожен вирішує для себе сам, по-третє ЛЮДИ. Люди - це найголовніше, Вони формують твоє розуміння чому і навіщо... Рідні, Сім'я - вони спочатку сперечаються, потім приймають, далі просто підтримують тебе. Їм набагато важче, у мене зброя, нові знання та навички у них лише Молитва, Надія та чекання... Друзі - Вони приймають тебе так як є, хоча теж сперечаються, хвилюються, телефонують і не забувають при цьому творити дива, а інколи і подарунки... Колеги, які відкладають свої справи щоб тебе обійняти, розпитати та поділитись тим що є... Волонтери та Просто Люди - Вони шукають, передають, дарують: ліки, екіпіровку, продукти. Вони зупиняються біля тебе і дають тобі в одну руку 5кг цукру в другу 3кг макарон. А ще питають "що вам треба?"... Ну і Братики - Солдатики, місяць тому ти майже нікого не знав, за тиждень ви можливо і не зустрінетесь. Вони різні у кожного свій характер, думки та таракани, але вони СПРАВЖНІ. Ось напевно і всі мої висновки за місяць, що, як, і чому... "Все буде Добре..." ( -океан ельзи- )





На правах реклами