Ми у Facebook
02.06.2015, 18:30

Рівняни привітають гурт «ТіК» з десятиліттям

7 червня у Рівному на стадіоні «Мототрек» в рамках всеукраїнського ювілейного туру «Люби ти Україну» виступить гурт «ТіК». Концерт організовує найпопулярніший організатор концертів в Україні - компанія «Квартал-Концерт» спільно із квитковим сервісом «Gastroli.ua».
«ТіК» святкує свої перші10 років пісенної творчості. Коли 10 років несеш своє серце людям, народжуються такі пісні і така музика, які з роками, як смачне вино, стають ще миліше, ще зрозумілішими, ще ріднішими. Колектив проїдеться містами України, щоб переспівати всі Тіківські пісні і побачитися з усіма друзями.

«Люби ти Україну» - пісня, яка вже встигла сподобатись всім українцям, стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня стане головною темою всього туру. Наймаштабніший тур гурту «ТіК», який охопить 33 міста України, розпочався 1 лютого в Київському Палаці спорту.

У червні «Лісапетний батальйон» виступить у Рівному

«Кожною піснею,кожною нотою - ми весь цей час зізнавалися в коханні до України, - каже лідер гурту Віктор Бронюк, - Зараз потрібно робити, все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж робимо те, що у нас виходить найкраще - співаємо на славу цьому народу, на славу усій Україні».

Нещодавно відомий гурт «ТІК» їздив підкорювати українців та не тільки в Америці в рамках туру «Люби ти Україну!». Артисти співали у місті Філадельфія, Нью-Йорк, Чикаго, Детройт, Лос-Анджелес, Сан-Франциско.


ФОТО - Куди рівнянам поїхати відпочити влітку


Квитки на рівненський концерт можна придбати у мережі магазинів «Музон» та на квитковому сервісі «Gastroli.ua»(замовлення квитків онлайн).





На правах реклами