Ми у Facebook
02.06.2015, 21:00

Для психологічної реабілітації учасників АТО виділили 50 мільйонів

Уряд виділив 50 мільйонів гривень на психологічну реабілітацію бійців АТО, повідомив голова Державної служби у справах війни та учасників АТО Артур Дерев'янко.
"Щодо протезування з-за кордону на програму виділено 150 мільйонів гривень. Поки що використано всього 609 тисяч гривень. По психологічній реабілітації програм дуже багато. Вони є практично в кожній області. Програма психологічної реабілітації як загальнодержавна поки що відсутня, але створена міжвідомча комісія. Гроші програми виділені: це 50 мільйонів гривень, які виділені тільки на нашу службу", - повідомив Дерев'янко, передає УНН.

141 учасник АТО пройшов реабілітацію у Клеванському госпіталі

Ще двадцять воїнів з Тернопільщини, які були поранені під час антитерористичній операції на Донбасі вже вилетіли на медичну та психологічну реабілітацію до Аджарії.

Рівне: постраждалі військові АТО можуть безкоштовно отримати інвалідні візки

Також передбачена реабілітація й для переселенців. Посол Словенії в Україні Наташа Прах під час відкриття арт-виставки присвяченій Словенії повідомила, що у серпні та восени ще 80 дітей вимушених переселенців із Донбасу зможуть поїхати до Словенії на психологічну реабілітацію.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ