Ми у Facebook
05.06.2015, 08:15

Чи святкуватимуть в Острозі День міста

Останні кілька років підряд у червні проводився День Острога. В 2014-му свята не було через складну економічну і соціальну ситуацію в країні, бойові дії на Донбасі. Чи будуть урочистості цього року?
Цього року Острог відзначатиме 915-ту річницю з часу першої відомої писемної згадки про нього в Іпатіївському літописі.

"Звісно, ми не можемо пропустити таку дату, і плануємо провести День міста 7 червня.

Цього року Острог має відзначити ювілейну дату. Думаю, що люди вже втомилися від війни. Їм необхідно дати, як кажуть, віддушину. Тепер триває робота щодо розробки програми заходів, які будуть проведені в рамках святкувань. Але відмінність цьогорічних святкувань від попередніх буде суттєвою. Перш за все, будемо намагатися використати мінімум коштів, заходи носитимуть патріотичне і виховне спрямування. Як і минулими роками, будуть залучені лише кошти, надані спонсорами, і жодної копійки з бюджету міста не візьмемо.

Ми вже надіслали звернення до керівників підприємств, установ, організацій, підприємців з проханням допомогти провести свято. Ми сподіваємося, що меценати відгукнуться на наші прохання. Ми розуміємо, наскільки велике навантаження лягло на плечі бізнесу в цей нелегкий час, але сподіваємося, що справжні патріоти нашого міста підтримають наше починання і ми спільно на високому рівні відзначимо 915-ий день народження нашого міста. Вже є попередні погодження надати посильну допомогу наших постійних благодійників, згодилися допомагати волонтери" - розповів міський голова Олександр Шикер.

За матеріалами: ostroh.rv.ua

Статті до теми:

Цього тижня у Березному та Сарнах святкуватимуть День міста [Програма заходів]

Як відзначатимуть День міста Києва [Програма заходів]





На правах реклами