Ми у Facebook
08.06.2015, 14:45

Ситуація у зоні АТО станом на неділю, 7 червня (ІНФОГРАФІКА)

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 8 отримали поранення.
Протягом минулої доби ситуація в зоні АТО залишалась стабільно напруженою. Бойовики незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонені озброєння.Зокрема, з боку російських найманців зафіксовано використання 120-мм мінометів – 9 разів та 122-мм артилерії – 5 разів.

Також в районі селища Гранітне на Донеччині російсько-терористичні війська 5 разів застосовували реактивні системи залпового вогню «Град», повідомляє портал "Слово і діло".



На Луганському напрямку інтенсивність ведення вогню з боку бойовиків є порівняно низькою. Бандити обстрілювали позиції сил АТО поблизу Щастя, Станиці Луганської та на Бахмутській трасі.

На Донецькому напрямку зберігається найвищий рівень інтенсивності обстрілів з боку російсько-терористичних військ. Найбільш гарячими точками протягом минулої доби були західні та північні околиці Горлівки, район Донецького аеропорта, Мар’їнка та район Гранітного. Незаконні збройні формування застосовували міномети, гранатомети, артилерію, реактивні системи залпового вогню та стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку 6 інцидентів порушення режиму перемир’я з боку бойовиків зафіксовано поблизу селища Широкине.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ