Ми у Facebook
08.06.2015, 14:00

Управлінців запрошують на навчальну програму "Школа стратегічних змін" у Рівному [ВІДГУКИ ВИПУСКНИКІВ]

19 червня у Рівному стартує дводенна навчальна програма для управлінців «Школа стратегічних змін». Це вже п'ятий модуль, який у нашому місті спільно організовують Києво-Могилянська Бізнес-Школа та бізнес-спільнота Smart People. Пропонуємо вам відгуки керівників рівненських компаній про цю програму!
Володимир Павелко - директор програм МВА Києво-Могилянської Бізнес Школи, викладач kmbs, сертифікований консультант Інституту Адізеса. Має досвід проведення змін в компанії, як в Ролі Керівника, так і в Ролі Консультанта. Захистив ступінь Global МВА в Інституті Міжнародних Відносин IBR Steinbeis University Berlin. Працював у країнах Європи та Північної Америки. Серед компаній, які консультує Володимир Павелко, також є дві рівненські - “Ескада-М” та “Теплосфера”.

- Програма орієнтована на власників та керівників малого й середнього бізнесу, команди, які відповідають за cтратегічний розвиток та проведення змін у компанії, - анонсує Володимир Павелко модуль у Рівному, який відбудеться 19-20 червня. - Це програма для тих, хто усвідомлює важливість впровадження змін, але не знає як та з чого їх почати. Учасники отримають набір рішень та орієнтовний план для системного розвитку своєї компанії, розуміння ідеї розвитку компанії від Місії, Візії, Цінностей, Стратегії, Бізнес-моделі до Показників Ефективності (KPI).

Дізнайтеся більше про “Школу стратегічних змін” у Рівному

А ось відгуки керівників двох рівненських компаній про навчання у Володимира Павелка!

Дмитро Патіс, генеральний директор компанії “Ескада-М”, про "Школу стратегічних змін" Володимира Павелка:



“Якщо ви хочете глибоких, структурованих змін для своєї компанії, то вчитися треба саме у Володимира Павелка. Він буквально розкладає інформацію “по поличках” - з чого починати зміни в компанії, що таке Візія, Місія, Цінності, як вони формуються, як впроваджуються і впливають на повсякденний результат роботи компанії. Детально пропрацьовується структура компанії, стратегія, бізнес-модель, KPI (ключові показники ефективності) для кожного з напрямків бізнесу. Така трансформація - не проста для компанії, бо не всі працівники готові до змін. Але результат впровадження цих змін - колосальний: зростає ефективність взаємодії команди, усі сфокусовані на досягненні спільної, єдиної для всіх мети, всі процеси набирають обертів: швидко приймаються рішення, швидко впроваджуються. Все починає якісно працювати. А головне - власнику не треба щоразу пояснювати команді, що робити, бо кожен чітко розуміє свою зону відповідальності й структуру повноважень, кожен знає куди й як рухається компанія і усвідомлює свою роль у цьому процесі.”

Дізнайтеся більше про “Школу стратегічних змін” у Рівному

Руслан Грищук, керівник компанії “Теплосфера”, про Школу стратегічних змін Володимира Павелка:



“Володимир Павелко - це компас! Він дивиться дуже далекоглядно й чітко спрямовує компанію на потрібний їй шлях. Завдяки Володимиру в нашій компанії закладено грунтовні рушійні речі - ми прописали Місію, Візію, Цінності, структуру компанії, визначили хто є нашим клієнтом, а хто ні. Ми провели діагностику компанії й побачили, де в нас є проблеми, повністю реорганізували структуру бізнесу. Ми всі чітко знаємо свою стратегію й кожен працівник окремо добре знає свої завдання. Ми зрозуміли, заради чого працює наша компанія й тепер починаємо функціонувати як злагоджений організм. Володимир Павелко реально допоміг нашій компанії. Зараз у нас відбуваються потужні зміни. Дуже серйозно Володимир попрацював зі мною як з керівником компанії. Я розділив для себе два почуття - розуміння й усвідомлення. Ніби два схожі поняття, але різна глибина в них закладена. Ти ніби розумієш, що треба робити, але тільки коли ти це дійсно усвідомлюєш, то отримуєш істинний драйв від роботи. Усвідомити заради чого працює твоя компанія - це дуже важливо. Саме Володимир Павелко допоміг мені зрозуміти, навіщо я працюю! Зрозуміти, що гроші - це лише результат, головне - в компанії має бути ідея, яка об’єднає всіх.”

Дізнайтеся більше про “Школу стратегічних змін” у Рівному

До теми:

Володимир Павелко: «Лідерство – це стиль мислення, що втілюється в конкретні дії!»

Відгуки управлінців Західної України про попередню навчальну програму KMBS і Smart People у Рівному - "Школу управління продажем" Михайла Винницького





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини