Ми у Facebook
12.06.2015, 13:45

Рівненського викладача спіймали на хабарі

Працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області спільно із співробітниками УСБ України затримали викладача Рівненського державного медичного коледжу, який вимагав від студентів три тисячі гривень неправомірної вигоди.
Зловмисника правоохоронці затримали у робочому кабінеті під час передачі грошей. Чоловік вимагав від групи студентів неправомірну вигоду за здачу диференційованого заліку.

Прокуратура перевірить, чи мер Рівного вимагав хабар

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 14, частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), — повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. — Вирішується питання про повідомлення викладачу підозри та обрання міри запобіжного заходу.

На Рівненщині чоловіка судитимуть за хабар міліціонеру

Міліціонери вилучили грошові кошти та приєднали до кримінального провадження.

Сільського голову Обарова повторно заарештували за рекордний хабар

Затриманому загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.







На правах реклами