Ми у Facebook
12.06.2015, 14:19

Депутати Рівненської облради затвердили головного лікаря перинатального центру

Голосуванню за найгостріше кадрове питання на сесії Рівненської облради передувала 30-хвилинна перерва, оголошена на вимогу фракції "Свобода".
Начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Рівненської обласної ради Тетяна Кравчук повідомила присутніх, що напередодні сесії за участю депутатів облради у трудовому колективі перинатального центру відбулись збори, де було розглянуто кандидатури на посаду керівників закладу - діючого головного лікаря Вікторії Єнікеєвої та лікаря акушера-гінеколога обласної клінічної лікарні Ігоря Купецького.

За підсумками таємного голосування 80 відсотків членів трудового колективу висловились на підтримку кандидатури Вікторії Єнікеєвої.

Нагадаємо, що її кандидатуру також підтримали дві ключові профільні комісії облради - з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та з економічних питань і комунальної власності, а також ціла низка провідних фахівців медичної галузі України. Кандидатуру Ігоря Купецького підтримало неполітичне об'єднання "Люстраційний комітет Рівненської області".

Під час сесійного засідання керівник фракції ВО "Свобода" Олексій Бучинський висловив свої заперечення щодо кандидатури Вікторії Єнікеєвої, а депутат Юрій Супрунюк запропонував, аби на посаду головного лікаря перинатального центру висунути взагалі нові кандидатури. Іншу думку висловили депутати Григорій Мініч та Михайло Кривко. Григорій Мініч, зокрема, нагадав, що очолювана ним комісія, у віданні якої перебувають питання комунальної власності, неодноразово висловлювала підтримку кандидатури Вікторії Єнікеєвої, і позиція депутатів не змінилась.

Після нетривалого бурхливого обговорення головуючий на засіданні голова облради Михайло Кириллов поставив кандидатуру Вікторії Єнікеєвої на голосування - і у підсумку більшість депутатів обласної ради проголосувала за призначення головним лікарем Рівненського обласного перинатального центру Вікторії Єнікеєвої.

До теми:

Асоціація неонатологів України підтримує Вікторію Єнікеєву на посаду головного лікаря Рівненського перинатального центру

Медична комісія Рівненської облради підтримала Вікторію Єнікеєву на посаду головного лікаря перинатального центру

Колектив Рівненського перинатального центру хоче бачити своїм керівником Вікторію Єнікеєву [+Відео]

ВІДЕО: Програма "Думки вголос" про роботу Рівненського обласного перинатального центру

Головний лікар Рівненського перинатального центру Вікторія Єнікеєва зробила унікальну операцію [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ